Pelus kérdés. Milyet ajánlanátok az olcsó kategóriákból?
Figyelt kérdés
Olcsó pelust keresek..de annyi féle van Berni,Pufi,Gazdaságos..és más más mintákkal,egyik vattás összeáll másik jobb minőségű..
Hallottam hogy nem mindegy a minta sem,mert más a minőség 1 azon néven belül..ez igaz??Pl gazdaságos..
Annó drága pelust használtunk de így a 3.és egyben utolsó babánál nem engedhetem meg magamnak,ill azért szeretnék mégis a lehetőségekhez képest jó minőséget venni..Mit ajánlotok?Kinek mi jött be??Miket próbáltatok?milyet ne vegyek?
Köszi
2014. jan. 27. 17:03
1/9 anonim válasza:
A Privátos nekem bejött. Sokat bír, és nem is vastag. Nem szokott átázni.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire olcsóra gondolsz, de mi Aldis és Pennys pelenkát használunk,és tökéletes minőségűek. Biztos van még ezeknél olcsóbb, de azért ez tényleg minőségi szerintem.
4/9 anonim válasza:
Én a pennysre esküszöm, a dada márkától és többitől kipattogott a fiam, ettől nem. Most is ezt fogjuk használni :)
5/9 anonim válasza:
Auchanos,Aldis nekünk nagyon bevált.
6/9 anonim válasza:
Tescosat használtunk mi is, mert koraszülött babámra csak azt kaptam akkor. Nagyon kellemesen csalódtam benne, tök jó volt.
7/9 anonim válasza:
Az Aldis nagyon jó volt, de sokan írják hogy megváltozott. Mi már régóta nem használjuk.
8/9 anonim válasza:
mi is azt használjuk amit a 2-es be linkelt hát meg voltam lepődve nagyon jó nem gondoltam volna :) és sokszor le van árazva és ami még jó hogy szokott ezen az oldalon kupon is lenni hozzá és ha akcióban van akkor is fel lehet használni a kupont :) [link]
9/9 anonim válasza:
Az Aldis jó, csak kinőtte a fiam. Dm-es van jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!