Hogyan magyarázzam el a lányomnak, hogy a tegnapi énekes szakállas néni igazából férfi, aki női ruhákat vesz fel?
Figyelt kérdés
Ti mit mondanátok?2014. máj. 11. 08:34
11/26 anonim válasza:
Pont most olvastam hozzászólásokat a tegnapi rettenetről. Ja, ez a legkönnyebb válasz: miért nem alszik! Talán, mert hétvége van, és olyankor tovább lehet ébren a manó. De lehet, hogy egy mi hiradóban.
12/26 anonim válasza:
OFF Mondjuk lehet, hogy alvászavaros a gyerek. Az enyem nem alszik el 10-11 elott két éves kora óta.ll.l
13/26 anonim válasza:
Alvás zavaros akkor vigye orvoshoz. Iskolába meg nem tud figyelni, mert estig bámulja a tv-t.
14/26 anonim válasza:
Hihetetlen mennyi jó tanács, csak a kérdésre nem válaszol senki.....
15/26 anonim válasza:
Nagyon jol tud az iskolaban figyelni, sosem fáradt napközben. Az orvos anno altatot javasolt. En nem gondolom, hogy szukseges lenne, ha neki elegendő ennyi alvás.
16/26 anonim válasza:
A lányom 7 éves,pont látta mikor bevonultak az előadok,ő is rákérdezett,én simán megmondtam hogy ez férfi,csak úgy érzi hogy nő,vannak ilyen emberek.
Annyit kérdezett:akkor neki kukija van? Válaszom: igen
Ennyi. Nem kell túlspilázni.
17/26 anonim válasza:
11-es: 9 éves gyereket ne manózzunk már!
14-es: Mindenki adott tanácsot (vagy legalábbis sokan!): Egyszerűen meg lehet mondani egy 9 éves!! gyereknek, hogy bácsi női ruhában! Nem is értem a kérdező problémáját. Egy ekkora gyerek megérti, ha meg nem akkor ott komoly problémák vannak a gyerek értelmi képességeivel.
18/26 anonim válasza:
én a 3évesemnek is ezt mondtam volna,amit itt leírtál..mit vársz még ezen felül,ha kérdez,őszintén,ítéletektől mentesen válaszolsz és kész..a gyerekek elfogadóképességére számomra az egyik legszebb példa,mikor a lányom legoi között van egy néger baba is..Fel se tűnik neki,h más a színe,mint a többinek,csak a piros sapkásként emlegeti..Lehet nekünk felnőtteknek is van mit tanulnunk tőlük..
19/26 anonim válasza:
Meg lehet mondani neki hogy vannak beteges emberek akik így keresik a feltűnést. Mert ez simán az. Ez nem természetes, jobb ha tud róla hogy egyszerűen vannak olyan emberek akik nem működnek megfelelően.
20/26 anonim válasza:
19 - mesélj neki a gyűlöletről és a kirekesztésről is, arról se maradjon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!