2éves kislányom most 3szor hányt egymás után rengeteg emésztetlen kaját, mintha még e tegnapi is kijött volna. kb. egy óra múlva tudom ügyeletre vinni. Mit adjak neki inni addig, mi csillapítja a hányást?
Köszönöm a válaszokat!
Miután megírtam a kérdést, folyamatosan hányt a kislányom. Aztán az ügyeleten szurit kapott + felírták neki azt a kúpot, amit javasoltatok.
Ügyelet után hányt még kettőt, most végre elaludt. Szegény annyira kimerült. Én még nem merek aludni, őrzöm.
Még egyszer köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok.
Á, nem mondtak semmit. Csak annyit, hogy még nem fenyegeti a kiszáradás veszélye, mert még szép a nyelve (bár már le volt hülve 36 fok alá a kis teste). Ha az injekció és a kúp után sem csillapodna a hányása, vagy másnap sem fogad el folyadékot, menjünk vissza.
Nos, mára elmúlt a hányás, viszont jött a hasmenés. A Smectát már kb. 20 féle trükkel próbáltam belévarázsolni, de sikertelenül. Gyakorlatilag vizet kakil szegénykém. Folyamatosan jár a mosógép...
Viszont a közérzete mára már kitűnő, nem is értem, hogy csinálják ezt a kicsik. Tegnap még teljesen össze volt zuhanva. Ma még nem eszik, és sokat alszik, viszont ha ébren van, bohóckodik, virgonckodik. :-)
Amúgy ez biztosan vírus. Fura, hogy láz nem jelentkezett.
Szerintem mi is eélkapjuk/elkaptuk, kezdem magam felkészíteni lelkileg... Frankó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!