Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 22-21 hónaposan ti gyermekeite...

22-21 hónaposan ti gyermekeitek is nagyon anyásak/voltak?

Figyelt kérdés
Kisfiam nem enged semmit csinálni. A főzéssel hadilábon állok, de mást is keserves tőle megcsinálni. Mihelyst neki fogok bárminek is,azonnal ott terem és nyafog,hogy ana-ana.. rángatja a nadrágom szárát, bújik hozzám, meg vegyem fel és húzna játszani. Csak ővele foglalkozzak!!! Nálatok is ennyire ragaszkodó kisgyermeketek?? Köszönöm, ha írtok!!

2014. máj. 5. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nálunk ez nem jellemző. 23 hónapos a fiam, ha dolgom van mindig megmondom neki, hogy anya most ezt és ezt megcsinálja, utána játszunk, de addig foglald el magad. Megy és játszik, esetleg nézi amit csinálok, nincs belőle probléma. Kiskorától úgy szoktattam, hogy lehessen mellette mást is csinálni, de ő alapvetően is elég önálló gyerek.
2014. máj. 5. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

az első egy szuperanyu...

Én is mindkét fiamat úgy szoktattam volna hogy egy picit legyenek el magukba(nem kívántam többet 15-20 percnél)de szinte sose tudtam őket leszoktatni róla hogy ne vinnyogjanak a lábamnál ha dolgom van!

Így jönnek/ttek velem a wc-re,ha főzök állnak a kissámlin mellettem vagy a kicsi ül az etetőszékbe ha porszívózok tolják/ták utánnak a porszívót stb!Így minden dupla időbe telik de ez van:)

A nagyobb most 4 éves,talán most látom a fényt az alagút végén,ő már képes akár 20-30 percet is eljátszani magába de ha olyanja van akkor szintén ott serte-pertél körülöttem!

A kicsi 15 hós,háát őt nem is részletezném,folyamatosan rajtam csüng,ha itthon van a nagyobb nincs oviba akkor jó esetben eljátszanak együtt vagy elmolyolnak a szobában kemény 5-10 percet!

Kitartás!

majd amikor 14 évesen ellök az utcán magától hogy "Muter ciki vagy!" akkor visszasírjuk ezt az időszakot!!:)

Csak tudd hogy nem vagy egyedül!

2014. máj. 5. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem, nem tartom magam szuperanyunak, mint írtam (ha sikerült volna felfogni) a fiam alapvetően önálló gyerek. Arról nem tehetek, ha a Tieid nem azok. Teljesen feleslegesnek tartom, hogy támadni kezdtél, mert én senkit nem akartam bántani, csak válaszoltam a kérdésre. Ha a rosszindulattól most kicsit jobban érzed magad, annak örülök.
2014. máj. 5. 13:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Kérlek ne vitázzatok! Örülök a válaszoknak, kinek ilyen kinek olyan csemete jutott nagyon szerencsés vagy kedves második! Hát az én fiam nem marad el magában! Kedves első mi pedig akkor lessük csak tovább a fényt az alagút végén:-))) (egyszer majd csak meglátjuk))
2014. máj. 5. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, fordítva első és második, jujj, de bele gabalyodtam...
2014. máj. 5. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
A 22 hónaposom is ilyen, de ettől függetlenül elmondom neki, ha dolgom van, mutatok valami érdekeset, amivel talán elfoglalja magát. De többnyire nyaggat. Így mi is együtt csináljuk a házimunkát, megrágja a zöldségeket, amíg hámozom a levesbe, van külön seprűje és jön utánam, ő pakolja be és ki a mosógépet, együtt teregetünk... A főzésre nincs ötletem, nem csinálok bonyolult kajákat, de azt se szereti. Szerintem többféle gyerek létezik, én hiába próbáltam kiskorától arra szokatni, hogy ellegyen egyedül, sosem volt az a típus, most sem az.
2014. máj. 5. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Abban igaza van a másodiknak, hogy úgyis eljön az az idő, amikor már cikik leszünk nekik, hidd el Kérdező nem is olyan sokára. Addig is azért élvezd, hogy ilyen kis ragaszkodó, bár elhiszem, hogy nehéz lehet. Legyen szép napod. 1. vagyok.
2014. máj. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!