22-21 hónaposan ti gyermekeitek is nagyon anyásak/voltak?
az első egy szuperanyu...
Én is mindkét fiamat úgy szoktattam volna hogy egy picit legyenek el magukba(nem kívántam többet 15-20 percnél)de szinte sose tudtam őket leszoktatni róla hogy ne vinnyogjanak a lábamnál ha dolgom van!
Így jönnek/ttek velem a wc-re,ha főzök állnak a kissámlin mellettem vagy a kicsi ül az etetőszékbe ha porszívózok tolják/ták utánnak a porszívót stb!Így minden dupla időbe telik de ez van:)
A nagyobb most 4 éves,talán most látom a fényt az alagút végén,ő már képes akár 20-30 percet is eljátszani magába de ha olyanja van akkor szintén ott serte-pertél körülöttem!
A kicsi 15 hós,háát őt nem is részletezném,folyamatosan rajtam csüng,ha itthon van a nagyobb nincs oviba akkor jó esetben eljátszanak együtt vagy elmolyolnak a szobában kemény 5-10 percet!
Kitartás!
majd amikor 14 évesen ellök az utcán magától hogy "Muter ciki vagy!" akkor visszasírjuk ezt az időszakot!!:)
Csak tudd hogy nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!