3-4 éves gyereknek milyen kis játékos foglalkozásokat tudok tartani, amivel tanul?
de ha ennyi embernek egybehangzó a válasza akkor nem kellene elgondolkodnod hogy mégis nekünk van igazunk!
Én amiket leírtam mind mind Vekerdytől,Rachsburgtól olvastam és nem légből kaptam ergo van alapja!Ha kell linkelek is neked!
Ha a gyermekedet is úgy fejleszted, ahogy itt válaszolgatsz, vagyis ellentmondást nem tűrően...ááá, Te nem a vagy, aki elfogadná bárki véleményét. Csak azt nem értem, akkor minek írtál ki ide kérdést. Bírom az ilyen bizonytalan de egyben feltűnési viszketegségben szenvedő embereket, akik folyton önigazolást várnak. Aztán ha nem azt hallják, amit szeretnének, akkor mindenki hülye, csak Ő az okos.
Tudod mit! Kezdd el tanítani neki az abc-t, vegyél hozzá elsős írásfüzetet. Vagy tudod mi lenne a jobb!? Ha megvennéd az összes elsős tankönyvet és végigmennétek az anyagon a nyáron!
Vekerdyt szidni meg szégyen és csak a Te szegénységi bizonyítványodat mutatja. Vagy lehet, hogy neked Ő túl modern? Mert nem vasszigorral közelíti meg a gyereknevelés témáját, hanem arra törekszik, hogy a gyerekek minél tovább lehessenek gyerekek? Hogy egy gyereket abban támogassunk amiben jó és ne erőszakoljuk rá a saját meg nem valósított álmainkat?
Na mindegy. Biztosan Te csinálod jól, mindenki más meg hülye. Élen Vekerdyvel.
Na jo, gyengebbek kedveert. Kerdeztem valamit, azok valaszat vartam volna, akik tudnak jatekos fejlesztesi lehetosegeket. Valaszt nem kaptam, ellenben megkaptam, milyen xar anya vagyok. Nevvel, cimmel vallalnatok magatokat? Vallalnatok az allando beszologatasokat masoknak? Szerintem nem. Keresitek a nektek nem tetszo kerdeseket, es az ofthoni, munkahelyi feszkot itt levezetitek.
En, ha nem tudok valaszolni, akkor nem valaszolok, es senkit nem itelek meg egy kerdes alapjan.
Szegyeljetek magatokat. Elobb a sajat eleteteket tegyetek rendbe, mert addig ide jartok "vitatkozni".
Kimeljetek meg magatoktol a tovabbiakban. Es nem is irok tobbet, megyek, es felebresztem a kolkot, mert osszeallitottam az olvasas dolgozatat, es utana meg felelnie kell osszeadasbol...
Te beteg vagy...sztem meg a te életeddel van valami baj.Sugárzik az írásodból a feszkó,stressz,idegbetegség!
Csak szegény gyermeked sajnálom!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!