Ajánlanátok nekem bevált beszédfejlesztő mondókás könyvet?
Figyelt kérdés
20hósom van, mondatokban beszél, helyre raknám az r-eket, s-eket, imád mondókázni. Köszi!2012. okt. 13. 21:14
2/9 A kérdező kommentje:
jépa, jetek, mogyojó, fajkas....kés helyett készt mond, stb. Játékosan gyakoroltatni a helyes kiejtést.
2012. okt. 13. 21:22
3/9 anonim válasza:
20 hónaposan még nem gond... hogy nem tiszta a beszéde!!
Beszélj neki sokat és megtanulja!!!!
4/9 anonim válasza:
Nem kell még fejleszteni! Majd az oviban amikor 5 évet betölti ha addig nem jön helyre!
5/9 anonim válasza:
Jó, hogy nem logopédushoz akarod elcipelni! Örülj neki, hogy 20 hónaposan már mond valamit, más gyermeke ilyenkor még meg sem mukkan...
6/9 Jubilee válasza:
Csak ismételd el helyesen a "hibásan" ejtett szavait! Ha állandóan javítgatod, akkor elbizonytalaníthatod. Ilyenkor még anatómiai pöszeség van, szerintem ne aggódj! Majd elnövi. :)4 évesemnél amúgy én Montágh Imre könyvét használom, nagyon jópofa módszerek vannak benne. 20 hónapossal még nem csinálnám. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Azért mert más gyereke meg sem mukkan, az enyém lehet hogy élvezettel tanulna számára még új mondókákat, mivel őt ez köti le és nem motorozás/rajzolás/babázás. Nem panaszkodtam,nem dicsekedtem hanem ötletet kértem és nem trenírozni szeretném a gyereket a székhez kötve hogy addig fel nem áll míg vissza nem mondja,tehát nem értem a felháborodásodat. Köszönöm mindenkinek a választ.
2012. okt. 13. 22:04
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó= #5ös
2012. okt. 13. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!