Smecta por bevált a gyereketeknél?
nekem nem itta meg a 3 évesem annó.
Kár hogy kiváltottam!
de valami szörp vagy teába keverd be!
5-ös vagyok:
Nem babateába, hanem babateában. Tényleg nem hasfogó, védőréteget képez a bélbolyhokon, hogy kímélje őket, de a gyerekorvos nekem, akkor javasolta. Mellette még a HIPP ORS200 gyógyitalt az ásványi anyagok és elektrolitok pótlására. Azt nem próbáltam. Eddig bejött a diéta, de a szomszédasszonyom ilyenkor a fiának széntablettát szokott adni, arra esküszik.
Huhh,én ezt kaptam mikor terhes voltam. Az íze pocsék,már úgy voltam inkább menjen a hasam,csak ne kelljen ezt a sz@rt meginnom.
Keveset ittam belőle,hatott mert wc-re nem jártam,helyette a beleim úgy tekeregtek és nagyon fájt tőle a hasam.
Esetleg nem tudsz mást íratni a dokival? Hátha gyerekeknek van más is?
Köszi a válaszokat.
A fiam két napja antibiotikumot szed, és attól megy a hasa. Erre mondta a dokinő, hogy nem lehet váltani antibiotikumot, inkább vegyek neki ilyen port.
De amúgy sem eszik, iszik, és ahogy hallom, xar az íze, tuto feleslegesen fogom megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!