Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Smecta por bevált a gyereketek...

Smecta por bevált a gyereketeknél?

Figyelt kérdés
2 évesemnek iszonyú hasmenése van és inni sem akar. A doktornő a smecta port javasolta. Hogy adtátok be gyereketeknek és bevált-e?
2012. okt. 5. 13:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem itta meg a 3 évesem annó.

Kár hogy kiváltottam!

de valami szörp vagy teába keverd be!

2012. okt. 5. 13:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást neki!
2012. okt. 5. 13:09
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 1x adtam (de nekem nem kellett volna, nem a doki javasolta, hanem a gyógyszerész...de mindegy) Szóval a lányomnak brutál hasmenése volt (vírusos) olyan 15-20 percenként fosott szegény, a gyógyszerész azt mondta, hogy ez nem hasfogó, hanem bélfertőtlenítő, így beadtam neki, de gyanús volt, hogy nem fosik (még nem volt jól így tudtam, hogy nem meggyógyult) másnap kakilt egy iszap szerűt, majd kiürült a szer és újra fosott, mint a galamb. Amikor elmentünk dokihoz jól le is cseszett, hogy vírusos hasmenésre tilos adni. Na szóval gyerekeknek szerintem jó erős szer, tuti megállítja a hasmenést.
2012. okt. 5. 13:10
 4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. okt. 5. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer adtam a fiamnak. A leírás szerint 1-3 csomagot kell odaadni, ki adagokban. . Babateába oldottam fel neki, 1 csomagot adtam neki, szépen apránként, egyszerre mindig kevés port oldottam fel kevés teában meg diétáztattam. Úgy megfogta, hogy szegény 1,5 napig nem kakilt. Máskor óvatosabb leszek. Ha pár napig nem használ a diéta, csak akkor adom.
2012. okt. 5. 13:38
 6/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok:

Nem babateába, hanem babateában. Tényleg nem hasfogó, védőréteget képez a bélbolyhokon, hogy kímélje őket, de a gyerekorvos nekem, akkor javasolta. Mellette még a HIPP ORS200 gyógyitalt az ásványi anyagok és elektrolitok pótlására. Azt nem próbáltam. Eddig bejött a diéta, de a szomszédasszonyom ilyenkor a fiának széntablettát szokott adni, arra esküszik.

2012. okt. 5. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is adtam már a fiamnak, bár kínkeservesen tudtam megetetni vele (joghurtba tettem), mert nagyon rossz az íze. Valóban használt, érdemes!
2012. okt. 5. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Huhh,én ezt kaptam mikor terhes voltam. Az íze pocsék,már úgy voltam inkább menjen a hasam,csak ne kelljen ezt a sz@rt meginnom.

Keveset ittam belőle,hatott mert wc-re nem jártam,helyette a beleim úgy tekeregtek és nagyon fájt tőle a hasam.

Esetleg nem tudsz mást íratni a dokival? Hátha gyerekeknek van más is?

2012. okt. 5. 14:05
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A fiam két napja antibiotikumot szed, és attól megy a hasa. Erre mondta a dokinő, hogy nem lehet váltani antibiotikumot, inkább vegyek neki ilyen port.

De amúgy sem eszik, iszik, és ahogy hallom, xar az íze, tuto feleslegesen fogom megvenni.

2012. okt. 5. 14:08
 10/17 anonim ***** válasza:
akkor inkább Normaflor vagy lactiv beby!
2012. okt. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!