Van aki sima szivacsot használ a rácsos ágy után? Bevált?
Kisfiam 23 hónapos, és dilemmában vagyunk mit vegyünk neki,mert még mindig kiságyban alszik...
A legjobb megoldásnak egy egyszerű kb 10 cm-es szívacs tűnik,ez: [link]
ez elég nagy,később ágyba is tudjuk használni, ha gurul róla nem üti meg magát.Pici a lakásunk így egy rácsvédős gyerekágy nagyon elvenné a teret.
E mellett az ára sem rossz.Ja és a 2.on lakunk,nem lenne hideg télen.
Valaki altatta/altatja így a gyerekét?Nem "ciki" hogy csak szivacson alszik?
junior ágyat vegyél neki ne szivacsot!
az is akkora mint egy szivacs de magasabb illetve 5000.- már kapsz
tudnál küldeni róla egy linket??
csak mert 5000ért sehol se találtam semmilyen ágyat...
Szerintem, abszolút nem ciki, teljesen jó megoldás, később vehettek hozzá ágyat. Így legalább nem fog tudni leesni róla:)
Mi lyesmi ágyat vettünk a 17 hósunknak: [link] azt hiszem ezzel a matraccal talán: [link] Lényeg, hogy nagyon szereti, és nagyon szeret ott aludni. Ráadásul addig velem aludt, a kiságyat utálta, és ez nagyon bejött neki:)
És tényleg nem ciki! Egy ágy annyival "több", hogy magasabban van. A matrac meg kényelmes, mert nem veszélyes. És tényleg mellé is lehet feküdni. Szerintem, semmi gond ezzel a választással.
Nálunk így volt. Kiságy után, amit már kb 10 hósan elraktunk, szivacson aludtak az ikrek. Csak egy nagyobb vastag párna kell mellé, nem tud leesni, ha felébred ki tud jönni (akkor még mászni), nálunk nagyon bevált. Főleg hogy ha kell, (beteg pl ne adj Isten) mellé is tudsz feküdni. Nálunk igazából emiatt volt, szopiztak még éjjel többször, így ez volt a legegyszerűbb megoldás. Már ágyban alszanak, ugyanazon a szivacson.
Mi csak 8 cm-eset vettünk, közepes sűrűségűt, nagyon szuper rajta aludni. És az ára is szuper, itt rendeltem:
Most fogunk majd magunknak is venni, apa meg csinál hozzá ágyat (asztalos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!