A gyerekeknél mikor alakul ki a ritmusérzék?
ez is mint annyi minden tipusfuggo szerintem! fiam nagyon muzikalis, es nem az elfogultsag beszel belolem, 7 honaposan azt vettuk eszre, hogy mikor reggel a kanallal kevertuk a kavet, O utemesen dolongelt elore hatra ra! most 2 eves, visszatapsolja a ritmust, hang alapjan felismeri a hangszereket, ritmusra tancol, de van olyan is,ha en zene nelkul tapsolok Neki, O raenekel a ritmusra! talan belole zenei zseni lesz, 3 evesen visszuk (zenetanari javaslatra) komolyabban ismerkedni a zenevel!
ellenpelda a tesom aki imadja a zenet, de tiszteli is a ritmust, soha nem lep ra:-):-) igazi antitalentum icipici kora ota!
hogy a Te kisfiad hogyan alakul majd, szerintem egyelore belathatatlan, esetleg tapsoljatok, enekeljetek, veeseljetek, rumbatokozzetek tobbet, celzottan a ritmusra koncentralva, de ha nem megy, hat na bumm!:-)
Szia!
Fél éves kisfiam tökéletesen hintáztatta magát a hordozójában, akár fél órán át is. Ehhez pedig kiváló ritmusérzék kell. Azóta már 6 éves lett, szépen, tisztán énekel és minden ritmust visszatapsol. A családunkban sokan hivatásos zenészek, vagy műkedvelő muzsikusok, én úgy hiszem, a dolog öröklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!