Hát nem igazán, a mostani cipője 1 hét használat után nagyon gázul néz ki, úgyhogy kinti játszócipő lett belőle, pedig nem volt olcsó. Most vettem egy új cipőt, arra vettem orrvédőt.
Szóval a kérdésem továbbra is adott. Tervezzük a futóbicikli vásárlását és érdekel, hogy annál lehet-e használni, egyáltalán kell-e. Szóval tapasztalatokat várnék, és érdemi válaszokat! Köszi!
2014. ápr. 24. 17:46
3/9 anonim válasza:
Sajnos a futóbicikli is hasonló elven működik, mint a kismotor. Úgyhogy sajnos el fog kopni a cipőcske orra.
Az orrvédő jó lehet...
2014. ápr. 24. 18:14
4/9 anonim válasza:
cipővédő. Nálunk amúgy nem kopik a bringával a cipő orra, és most nem bezzegelni szeretnék, de nálunk meg lehetett tanítani a gyereket ( többé- kevésvé) hogy a cipő orrát nem húzzuk a földön. Többnyire mondjuk habpapucsban bringázik-motorozik.
2014. ápr. 24. 18:45
5/9 anonim válasza:
A futóbicajjal lányom kevésbé koptatja a cipők orrát. Mi is vettünk orrvédőt, de igazából nem jött be, mivel egy kis moci, majd egy kis szaladgálás, majd egy kis bicaj.. szóval az állandó felvétel nagyon macerás volt.
2014. ápr. 24. 20:07
6/9 anonim válasza:
fiamnak nem kopott a cipője futóbringázáskor mint motorozáskor,legalábbis az enyém nem egyformán használta a két járgányt!
2014. ápr. 24. 21:25
7/9 A kérdező kommentje:
Hmm...
Én is úgy gondolom, hogy kevésbé koptatja, de azért gondolom kicsit mégis. Az orrvédő nekünk egyébként teljesen bejött és szaladgáláskor sem szoktam levenni, nem zavarja, főleg hogy max 100 m után újra visszaül rá.
Nah, kíváncsi leszek :)
Azért még várok tapasztalatokat :)
2014. ápr. 24. 22:06
8/9 anonim válasza:
Az enyém egyáltalán nem használja a cipője orrát fékezésre a futóbringánál. Csak a talpát.
2014. ápr. 25. 09:15
9/9 anonim válasza:
nálunk sem kopnak annyira a cipők futóbringázásnál, mint a kismotoroknál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!