Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ksfiam 2éves lesz januárban...

Ksfiam 2éves lesz januárban és 12fogacskája van! Szemfogai még egyik sem bújt ki! Ez baj? Forduljak orvoshoz? Július óta nem jött egy foga sem!

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Megkérdezheted az orvost, de fogat "növeszteni" nem hiszem, hogy tud. A fogzás elvileg a "hároméves" fogak kinövésével zárul, addig még nyugodtan kijöhetnek a szemfogak is.

A sorrend jó, én úgy tudom először a metszőfogak jönnek, aztán a kis örlők és utána - közéjük - a szemfogak.

Bár olyan is van, hogy valamelyik egyáltalán nem jön ki, nekem is kevesebb van két metszőfoggal.

És olyan is van, hogy más a sorrend, kisfiamnak is hol ez bújt elő, hol az. A végére megvan mind az összes.

Szerintem nem kell aggódnod.

2009. dec. 26. 07:40
 2/2 anonim válasza:
Megkérdezheted az orvost,de ez nem baj.az én kislányomnak is későn jöttek ki a fogai,mikor már mindenkinek 6 foga volt,neki 1 sem :)lehet attól is,hogy tovább volt anyatejes a kelleténél. a kislányom 20 hónaposan állt le az anyatejjel,de később szépen kibújtak a fogai!
2009. dec. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!