Ksfiam 2éves lesz januárban és 12fogacskája van! Szemfogai még egyik sem bújt ki! Ez baj? Forduljak orvoshoz? Július óta nem jött egy foga sem!
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 23:42
1/2 anonim válasza:
Megkérdezheted az orvost, de fogat "növeszteni" nem hiszem, hogy tud. A fogzás elvileg a "hároméves" fogak kinövésével zárul, addig még nyugodtan kijöhetnek a szemfogak is.
A sorrend jó, én úgy tudom először a metszőfogak jönnek, aztán a kis örlők és utána - közéjük - a szemfogak.
Bár olyan is van, hogy valamelyik egyáltalán nem jön ki, nekem is kevesebb van két metszőfoggal.
És olyan is van, hogy más a sorrend, kisfiamnak is hol ez bújt elő, hol az. A végére megvan mind az összes.
Szerintem nem kell aggódnod.
2/2 anonim válasza:
Megkérdezheted az orvost,de ez nem baj.az én kislányomnak is későn jöttek ki a fogai,mikor már mindenkinek 6 foga volt,neki 1 sem :)lehet attól is,hogy tovább volt anyatejes a kelleténél. a kislányom 20 hónaposan állt le az anyatejjel,de később szépen kibújtak a fogai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!