Taplóság így visszavágni?
1 évesem cumizik. nem nagy cumis,de azért ha meglátja,beveszi. van a férjemnek egy baráti párja,a női tag örökké kitépkedi a cumit a gyerek szájából,h. fujj,minek ez neked,add ide,csúnya cumi,miegymás...
nagyon unom. szerintem ez még közel nem az a kor,amikor ciki. pláne,h. sokszor sír vigasztalhatatlanul,amikor csak a cumi a gyógyír,örülök,h. legalább az megnyugtatja.
Már olyan sokszor mondtam,h. hagyja már, övé az a cumi stb,de mindig újra kezdi. Ara gondoltam,legközelebb megmondom neki,h. "én sem megyek oda kitépni a szádból a cigit,hogy fujj,minek ez neked!" Taplóság ezt mondani?
jaja pont azt akartam írni mint az utolsó:az ilyen olyan sötét hogy még ez a beszólás sem térítené észhez!
Én megmondanám neki,hogy ide figyelj ha még egyszer cseszteted a gyerekemet a cumi miatt akkor én képen töröllek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!