Szerintetek miért nem akar hírt adni a gyerekről a szülő?
Ő az aki neveli a gyereket , teljesen ki akarja sajátítani , nem közöl velem semmi úgy kell kihúzni belőle a mondatokat.
Egy ideje mióta van már internet azóta van közösségi oldal és ott is kérdezgetem a gyerekről, de olyan keservesen válaszol, és felszinessen hogy amikor elhozom magamhoz a gyereket nem is tudok róla semmit, nem ismerem az újabb szokásait, hogy milyen ételt szeret.
Mert annyira felszinessen mond róla mindent hogy nagyon jól van, mindent megeszik, semmi új szokás, mindene megvan nem kell semmi, tulajdonképpen úgy jön ki hogy csak akkor vihetném el ha küldök csomagot.
Tény hogy nem tudom minden hónapban elhozni de amikor tudom elhozom.
Aztán amikor itt van akkor szembesülök vele hogy nem eszik főtt ételt csak édességet, csak teát iszik, nem issza a vizet, neveletlen, nem fogad szót.
Persze ott elég nagy a család egyik gyerek neveli a másikat.
Akár mikor kérdezgetem őket nem mondanak semmi hasznos infót.
Szerintem ez egy nagy kitolás hogy majd megtudom úgyis, majd ha nem bírok vele.
Ez korrekt?
Ti is így csinálnátok?
Mert nagyon úgy jön ki a dolog hogy a csomag az nagyon jól jön nekik de a folytonos érdeklődésemre nincs szükségük.
"Nekem még csak gyerek tartást sem kell fizetnem.
Teljesen ki akarnak szépen lassan iktatni az életükből."
Nem vigyázol a gyerekre rendszeresen, nem fizeted a kiadásaid, gyakorlatilag csak egy kis vendég van néhanapján az életében, ennyi.
ha többet mond akor se tudsz mit csinálni mert más nevelni
egy férfinak is ezt mondanám
De ha nem készít fel a változásokra, és szó szerint minden alkalommal ki kell tapasztalnom és rájönni hogy hogyan működött náluk a dolog.
Kb csak az 1 hét, mire megszokik engem addigra mindig már vinnem kell vissza.
Mert nem állok jól anyagilag hogy minden hónapban el tudjam hozni, vonat,+ ajándék és akkor is csak 2 napra hozhatnám el hétvégére akkor is meg van szabva hogy percre pontosan mikor vigyem vissza.
Ebből 1 teljes nap elmegy az utazásra, mire elmegyünk érte mire hazahozzuk egy éjjelt nállunk aludna de már kora délelőtt indulhatnánk is vissza hogy délutánra haza vihessem, hogy estére még haza tudjak érni a pár hónapos csecsemőmhöz.
Nagyobb szünet az a tavasz, tél nyár és az ősz mivel a gyerek óvodás.
Annak is mindennek csak a fele az enyém.
Mert az apa ragaszkodik a papírlapra kejelőlt dátumokhoz.
Amikor nálam volt a gyermek amíg még nem dőlt el a gyermekelhelyezés 1 évig egyedül neveltem akkor egyetlen egyszer hívott ő fel telefonon és egyszer sem küldött neki csomagot , alig érdeklődött felőle interneten is.
4 éven keresztül én neveltem ebből 1 évig teljesen egyedül és mégis nála van mert a pénz nagy úr.
A gyermek véletlenül fogant, nem akartam elvetetni, és még akkor történt a dolog mikor még az első gyermek még velem volt.
Itt minden körülménye meg van, akkor nem lett volna meg ha magyar országon szülök mert másik országba volt megteremtve a körülmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!