Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekeknek adtok pénzt...

Kisgyerekeknek adtok pénzt locsolásért?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen. Inkább pénzt adok mint csokit! Úgyis játékra gyűjtik össze a kicsik.
2014. ápr. 21. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen adtam. Az unokaöcséimnek 1000ft/gyerek. Nálunk ez a szokás. Egyébként nekem az ajándékozás a furcsa húsvétkor.. Játékot nem adtam csak csokinyulat, tojást és pénzt.
2014. ápr. 21. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Mikor én kicsi voltam, alsós, még jöttek a locsolók, de ahogy egyre nagyobbak lettek, már nálunk is a pénz volt a módi. Anyukám már öcsémet nem is engedte nagyon, mert kuncsorgásnak érezte. Ezért nekem a húsvét már nem volt igazi ünnep. Szerencsére a pároméknál megmaradt a rokonlátogatás legalább egy évben egyszer, húsvétkor. Ezért már pár éve én is anyósommal várom a fiúkat, és a fiúk is mennek locsolni. Egyre bővül a létszám is, mostmár a 3 éve a fiam is megy velük, 2. éve meg a lányom is várja a locsolókat. Sütik, szendvicsek, sonka, főttojás a kínálat, a fiúk pedig egy zacskó csokitojással térnek haza már délben a körútról. Mi is csokitojás adunk felnőttnek gyereknek egyaránt. Persze gyerekeknek a kindertojás a nyerő, és nem is veszek bevonós tojásokat, nyuszikat. Csak kindert meg milkát max. Igaz, ilyenkor egy hétig esszük a kindertojásokat, de ez szerintem belefér. Olyan hamar eltelik az egy év, és sajnos sok rokonnal nincs rá mód máskor összefutni. Na, jól eltértem a kérdéstől, de nem. Mi nem adunk pénz locsolásért, a fentiek miatt sem.
2014. ápr. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!