Középfülgyulladásra létezik olyan antibiotikum kisgyerekeknek ami nem keserű szirup?
Tegnap voltunk a fülészeten. Zinnat-ot rendelt az orvos. Nagyon nehezen adtuk be a 3,5 éves kisfiunknak, de rögtön kihányta. Mégegyszer már nem sikerült beadni neki.
Ennyi idősen kaphat már tablettát esetleg? Érdemes visszamennem vele a kórházba, vagy nincs más megoldás mint a szirpup?
Kisfiam Augmentin szirupot kapott, a kúra végén alig tudtam leállítani róla, annyira imádta. :) Nem kóstoltam meg, de az illata nagyon émelyító édes volt.
De szereintem azt adjátok be, amit az orvos rendelt, vagy legalábbis tőle kérdezz rá, nem kaphat-e a fiad mást.
Jobbulást!
A Zinnat kifejezetten egy keserű gyógyszer, a fiam is hányt tőle.
És van erre a célra adható olyan szirup is, ami nem keserű, csak íratni kell az orvossal másikat. De amúgy a gyerekorvos is lecserélheti szerintem, azért nem kell visszamenni a kórházba, ha esetleg az körülményesebb. Nekünk is a gyerekorvosunk cserélte le a kórházban kiírt Zinatot másra.
Köszönöm a megnyugtató választ!
Mindenképpen orvostól kérek valami mást, csak sokat kell várni a kóráházban és még az eső is szakad, nem akartam feleslegesen elmenni ha esetleg nincs más megoldás. Köszi mégegyszer!
A Zinnat állítólag rettentő keserű - sokan emiatt váltanak. + a Zinnat nem a legjobb választás fülgyulladásra ( gyerek fül-orr-gégész mondta).
Fülgyulladásból már profi vagyok sajnos...
Köszönöm a válaszokat!
Második nekifutásra Augmentin-t kaptunk, azt simán beveszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!