Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Középfülgyulladásra létezik...

Középfülgyulladásra létezik olyan antibiotikum kisgyerekeknek ami nem keserű szirup?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk a fülészeten. Zinnat-ot rendelt az orvos. Nagyon nehezen adtuk be a 3,5 éves kisfiunknak, de rögtön kihányta. Mégegyszer már nem sikerült beadni neki.

Ennyi idősen kaphat már tablettát esetleg? Érdemes visszamennem vele a kórházba, vagy nincs más megoldás mint a szirpup?

2013. máj. 30. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam Augmentin szirupot kapott, a kúra végén alig tudtam leállítani róla, annyira imádta. :) Nem kóstoltam meg, de az illata nagyon émelyító édes volt.

De szereintem azt adjátok be, amit az orvos rendelt, vagy legalábbis tőle kérdezz rá, nem kaphat-e a fiad mást.

Jobbulást!

2013. máj. 30. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:

A Zinnat kifejezetten egy keserű gyógyszer, a fiam is hányt tőle.

És van erre a célra adható olyan szirup is, ami nem keserű, csak íratni kell az orvossal másikat. De amúgy a gyerekorvos is lecserélheti szerintem, azért nem kell visszamenni a kórházba, ha esetleg az körülményesebb. Nekünk is a gyerekorvosunk cserélte le a kórházban kiírt Zinatot másra.

2013. máj. 30. 10:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató választ!

Mindenképpen orvostól kérek valami mást, csak sokat kell várni a kóráházban és még az eső is szakad, nem akartam feleslegesen elmenni ha esetleg nincs más megoldás. Köszi mégegyszer!

2013. máj. 30. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Curam Duo, Augmentin, Sumetrolim, mi ezeket a télen sajnos végigszedtük, mindegyik gyümölcsös ízű.
2013. máj. 30. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:

A Zinnat állítólag rettentő keserű - sokan emiatt váltanak. + a Zinnat nem a legjobb választás fülgyulladásra ( gyerek fül-orr-gégész mondta).

Fülgyulladásból már profi vagyok sajnos...

2013. máj. 30. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Aktil duo, sumamed, mi ezeket szedtük. A Zinnat valóban nagyon rossz ízű, és nem is elsősorban fülgyulladásra jó.
2013. máj. 30. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
A lányom Erythrotrop szirupot kapott, és az eper ízű. Nagyon szereti, szívesen veszi be mindig. Már többször kapta ezt a fajtát.
2013. máj. 30. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk Cefzilt kapott a gyerkőc, 1 évesen. Semmi gond nem volt, szívesen megette kiskanálból.
2013. máj. 30. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Második nekifutásra Augmentin-t kaptunk, azt simán beveszi:)

2013. máj. 31. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!