Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen lehet rövid...

Mennyi idősen lehet rövid időre otthon hagyni egyedül egy gyereket?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4,5 eves. Még évekig nem merném egyedül hagyni otthon kis időre sem (pl. amíg lemegyek a postaládához, vagy a közeli boltba). Barátnőmnek ugyanennyi idős a fia, ő elmegy a boltba úgy, hogy a kicsit otthon hagyja.

Szertném tudni, vajon én aggódom csak túlzottan?

2014. ápr. 18. 08:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Én 8 éves lehettem amikor anyukámmal boltba mentem és a 14 emeletes ház 6 emelete körül egy kislány vistott az erkélyen,felmászott hogy kinézzen és nem tudott lejönni , simán átbillenhetett volna a korláton.Anyja leszaladt a boltba...gratulálok.Nem szokott az ablakba mászni,nem szokott a konnektorhoz nyúlni ...ja egyszer kell...
2014. ápr. 19. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Fura dolog ez. A kisfiam 2 éves lesz a nyáron, max a konyháig megyek ki nélküle. Még a postaládához is kiviszem (kertes ház). Viszont. Van egy ismerősöm, na ő otthon hagyta a pár hónapos alvó fiát, amíg bevitte a nagyobbik gyereket az iskolába. "Kocsival 10 perc". Amikor elmesélte azt hittem gutát kapok. Ennél felelőtlenebb dolgot még életemben nem hallottam.

Engem soha nem hagytak egyedül, viszont anyukám és a húgom apja megtették azt hogy elugrottak kocsival fél órára amikor a húgom 4-5 körül volt. Szintén aludt. Csak az volt a bökkenő hogy közben felébredt, nem találta anyát/apát. Olyan szinten nyomot hagyott benne hogy még 10 évvel később is egy rettenetes élményként emlegeti. Nem csodálom..

2014. máj. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!