3 éves gyereketek miket rajzol? Mennyire felismerhető?
a nagylányom és a kicsi 3évesen már nagyon szépen és felismerhetően rajzol
emberke virág barifelhő süni cica stb.....
a nagy most 6.os és nem egy versenyen volt már első helyezett
Szerintem ez is teljesen gyerekfüggő.
Lányom nyáron lesz 4, kb 2-3 hónapja rajzol felismerhetően katicát, napocskát, balerinát. Barátnője kb egyidősek sokkal szebben rajzol, színez. Lányomnak a rajzolás, színezés nem az erőssége, nem is köti le neki uncsi.
Fiam lassan 2 éves lesz, ugyanúgy rajzolja a kört, ahogy a lányom, sőt néha szebben, szabályosabban.
Két lányom van, mindkettő nagyon jó rajzos.
A nagyobbik 2,5 évesen már emberkéket rajzolt, 3 évesen már szinte mindent.
A kisebbik 3 évesen kezdte az emberkét, most -pár hónappal később- már szinte mindent rajzol. Bármit lerajzolok, nagyon ügyesen próbálja utánozni. Persze mindig ugyanaz van nálunk: tavaszi képek, virágok, tündérek, unikornisok, állatkák, emberek, általában ezeket rajzolja mindkét lányom.
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz. A lányom az a típusú gyerek, aki elvan ugyan kint a szabadban is órákig, de ha leültetem az asztalhoz, és elé rákok gyurmát, ceruzát, ollót, ragasztót, akkor nem akar felállni onnan.
Ma éppen mosogattam, amikor ő rajzolt, és mondta, hogy rajzol a húsveti nyuszinak. Embereket olyan 2,5 évesen kezdett rajzolni. Most meg lerajzolta Arielt, a kis hableányt. Meglepődtem, mert egészen felismerhető lett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!