4 éves gyereketek hogy viseli, ha nem ő nyer a társasban?
Nálunk az oviban is rendszeresen társasoznak (vegyes csoport), úgyhogy az nem megoldás, hogy 6 éves koráig ne játsszon. Viszont ott azért visszafogja magát, nem nyafog ennyire.
Szoktunk fakockákból "körpályás" társast építeni, ahol csak lépegetünk körbe-körbe, de nincs rajt és cél. Ezt nagyon élvezi, mert itt sosem veszít.
a lányom 4 éves lesz nemsoká, és ugyan társasozunk, de azt csináljuk, hogy nem a szabályok szerint, hanem csak úgy nagyjából, és hogy élvezze.
Mindig elmondom, hogy a játék a lényeg, és nem számít, hogy ki nyer, és megmondom őszintén, hogy én sokszor csalok magam felé, hogy nyerhessen...így kb. ha 10ből 1x én nyerek, és elszomorodok, akkor még tök jó fel, mert jön, és megvígasztal...:-))
szóval ők még sztem nem érettek erre, lent a játszón is ha a nagyobbakkal verseny van, futás, vagy labdázás, állandóan sír, szóval még nem szabad őket versenyeztetni se nagyon...
4,5 éves a fiam. Bő fél éve társasozunk. Nálunk ez nem téma, hogy nyer vagy veszít, mert mindig nyer. Pedig nem csalunk.
2 féle társasa is van, egy Ki nevet a végén? és egy másik Villám McQueen-es versenyzős, de az apját és engem is folyamatosan elver. Az óvónéni is mondta a múltkor, hogy társasoztak és elverte a fiam. Mondtam, hogy otthon is mindig ez van. Erre ő, de nem hagyta magát, nem volt benne csalás, szerencséje van. Egyébként társasban nem zavarja, hogy veszít (mert csalással már nyertünk), fociban annál inkább. Ott toporzékol, ha az apja gólt rúg neki, neki meg nem sikerül. :)
Nem nagyon szoktunk társasozni, csak memorizni.
Van egy két társasunk, néha előkerül, de neki nem csak az a baj ha ő veszít, hanem az is ha én. Tehát ő azt szeretné hogy mindketten nyerjünk.
Memoriba verhetetlen, ezt ő is tudja.Ott meg azt szokta csinálni hogy ha látja hogy neki már sok párja van, nekem meg kevés akkor nekem ad.Amit én a következő körben vissza adok, de még nem esett le neki hogy így tulajdonképpen nem segített nekem. :) Ő abban a hitbe van hogy segített és ő annak örül.
Mi sokat társasozunk,de nincs nyafogás.
Ha nyűgösebb napja van,akkor addig játszunk,amíg 1x nem ő nyer.
Viszont szerencsés csillagzat alatt született a fiam,mert állandóan 6-ost dob,és az uno-ba is nála vannak a jó lapok,így simán nyer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!