Mit adtok 4 év körüli gyereketek lábára ebben az időben? És mibe öltöztetitek?
Sportcipő, zokni, leggings, rá egy vékonyabb naci. Felül póló felső, még egy vékonyabb zipzáros felső, arra egy zsenília kabátka. És sapi. 4éves
Ezért kell rá ennyi cucc, mert reggel 7kor mikor megy oviba még fázna kevesebb ruhában. NApközben pedig mikor kimennek az oviban, akkor vagy ráadják a zipzáros felsőt vagy nem, ahogyan ő érzi.-De a t éli kabát+bakancsban meg már melege van. Ez így meg pont jó, réteges, és variálható.
Reggel magasszárú cipő, farmer vagy tréningnadrág, póló, pulcsi, bélelt átmeneti kabát , sapka. kesztyű (reggel biciklin hideg van)
Délben-délután, pulcsi, mellény.
sport cipő, kord nadrág, póló, hu póló, vékony pulóver, vékonyabb téli kabát, sapka.
a sálat, harisnyát, bakancsot, bélelt pulcsit, vastag téli kabátot én már eletettem. de fura, hogy oviba még van akit bakancsba meg bélelt nadrágba, harisnyába hordanak, szerintem ilyenkor az udvaron már nagyon meleg van a téli öltözékhez
"de fura, hogy oviba még van akit bakancsba meg bélelt nadrágba, harisnyába hordanak, szerintem ilyenkor az udvaron már nagyon meleg van a téli öltözékhez"
Nálunk most 8 fok van, reggelente kb. 4-5 fokok vannak és az elmúlt napokban felénk igencsak fújt a szél, szóval azért 4-5 fokban reggel, nagy szélben elhiszed nekem, hogy nincs melegük nálunk az ovisoknak? Sőt, a nagy szél és a hűvösség miatt, ki sem mennek az udvarra.
Komolyan mondom, hogy reggel nem húztam én magam felnőttként sapkát és kesztyűt, de elálltam volna.
na igen, de nem azt írtam, hogy furák a válaszok, hanem, hogy az a fura, hogy a mi ovinkban így öltöztetnek gyerekeket. nálunk most 14 fok van, reggel volt 8 fok és nem fúj a szél :)
én mellényben voltam reggel és elég volt :)
elhiszem, hogy nálatok hideg van, de itt pesten nagyon szép napsütéses idő van ma is :)
Tegnap a nagy szélben a gyerekeim póló, hosszújjú és kardigánban voltak és persze sapka. Egész nap szaladgáltak az udvaron. Hiába fújt a szél, a hőmérséklet a szaladgáláshoz, biciklizéshez meleg volt.Inkább alul legyenek öltözve, mint túlöltözve (azok vannak folyton megfázva).
Pénteken a gyerekért akkor mentem, amikor épp bejöttek az udvarról. Hát nem mondjam a fél csoportnak piros izzadt volt a feje. Ömlött róluk a víz. Rettentően bevan öltöztetve némelyik gyerek. Sajnálom őket, mert rosszabb és hamarabb betegszik meg. Nem a mi hőérzteünkhöz kell őket öltöztetni, mert mi nem szaladunk.
egyébként míg a gyerekek tegnap két pulcsiban voltak, rajtam nagykabát és sapka volt, mert csak lassan tettem -vettem az udvarban és fáztam. De még így is vizes volt az egyik gyerek háta. Teljesen más az ő kis életük, mozgásuk.
Reggel itt is 4-5 fok volt, 5 km-re biciklizünk. De nincsenek már téliesítve a gyerekeim. Rétegesen vannak felöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!