Miket eszik 15 honapos babátok? Reggeli, vacsi?
reggelire és vacsorára tápszert.
és este esetleg ha mi vacsorázunk a férjemmel, akkor abból is, de csak pár falatot.
Reggeli: tejital, szendvics katonák,vagy péksüti vagy virsli...
Vacsi: Tejital, hasonló mint a reggeli, vagy ha olyan akkor azt eszi amit ebédre is.
15 hónapos a lányom, az apja tejérzékeny, igy valószinüsitjük, h ő is az lehet. Ő 11 hónapig szopott, és egyik napól a másikra leszokott a cicről, és azóta semmilyen tejterméket - folyékonyan - nem fogad el. Sem tápszer, sem babatej, sem tej. Ő azt eszi, amit mi. Reggelire kenyér szalámival, vagy virsli. De imádja a lecsot is. Délben leves, és második, amit mi eszünk. Uzsonna kenyér, v ami eszembe jut, vacsora szintén amit mi eszünk. Nem vettem még észre, ha rudit, vagy tejes dolgot eszik, h "kiütne" rajta, de azért vigyázva kapja.
Inni: csak teát iszik, viszont abból rengeteget, kb. 2-3 litert.
első vagyok
az enyém is most kezdte, hogy nem issza meg a tápszert
ezért raktam bele egy kis kakóport, így újra megissza, csak kevesebbet.
ezen kívül folyadékot nem fogyaszt ő sem:) jobb napokon pár korty víz vagy tea. kb. 10 ml
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!