Veronika vagy Renáta? Ti is észre vettétek, hogy manapság újra "divatosak" ezek a nevek?
A környezetembe egyre több kislányt hívnak így.
Inkább a becézésük tetszik nekem.A Veronikának a Roni, a Renátánál a Reni tetszik.De egyébként is tetszenek az "R" betűs lány nevek pl.: Rami(Ramóna viszont kicsit sem),Regi,Réka,Rita..de csak a Renátát, vagy a Reginát adnám.
Hallottam már a "Röni" becenevet is, ez annyira nem tetszik.
Nektek mi a kedvenc lány nevetek? Tetszenek a "R" betűs nevek? Melyik a legszebb szerintetek?
Veronika felénk is egyre gyakoribb, a Renáta nem..az inkább a 80as évek végén, 90es évek elején volt felkapott.
Kettő közül inkább Renáta, de nekem egyik sem tetszik.
Megnéztem az R betűs lányneveket, és csak a Réka és a Rozina ami még az elmegy kategória nálam.
Én Renáta vagyok,és nem vagyok roma.Csontfehér bőrű és szeplős vagyok,és 1980-ban születtem:)!
Nem is ismerek roma Renátát,csak magyart.
Ha a 2. fiam lány lenne ,akkor Regina lenne.Én is szeretem az "R" betűs neveket,így a 2.neve Rajmond lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!