Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítség! Hazudik a gyerekem!...

Segítség! Hazudik a gyerekem! Miért?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokban hazudik, aminek nincs tétje, nem járhat érte leszidás, akkor miért? 5,5 éves és nemrég született tesója. Talán kicsit túlkompenzáltunk, hogy vele is rengeteget foglalkoztunk, sokmindent megkapott, csakhogy ne akarja a tesót visszaküldeni a fedex-szel. Ami be is jött, csakhogy ez a hazudozás... Nem értem az okát. Pl azt hazudta hogy ő nekem csinálta ezt az ajándékot, holott azt ő is kapta az ovis társaitól, meg ilyesmiket, pedig hazudni biztosan egyikünket sem látott....
2014. ápr. 6. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szoktak olyat a kicsik, hogy piros pontot hazudik, mert annak anyuci örül, meg ilyenek. Én nem nagyon foglalkoznék vele, majd elmúlik. Biztosítsd arról, hogy nagyon-nagyon szereted, bár gondolom ezt teszed folyamatosan.
2014. ápr. 6. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, nem is szokták hazugságnak nevezni, nem tudom a "hivatalos" megnevezést.

Élénk a fantáziája, azt meséli, amit szeretne. Tehát: elképzeli, hogy azt az ajándékot ő csinálta neked, hogy örömet okozzon.

Ennyi.

Nekem is van egy 5 év 9 hónaposom, ugyanilyeneket talál ki.

2014. ápr. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!