Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is érez így a család-munka...

Más is érez így a család-munka kapcsán?

Figyelt kérdés

Két gyermekem van, a kicsi elmúlt egy éves, a nagy pedig ősszel megy oviba.

Mielőtt szülni mentem, alig vártam, hogy otthon legyek, hogy csak a családnak éljek. Most a munkahelyemen dömping volt, és kérdezték, hogy volna-e lehetőségem, kedvem besegíteni a munkába egy kicsit a gyerekek mellett.

Kipróbáltam, és EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS VOLT! Hogy pénzt kereshettem, hogy az agyamat használtam, hogy csak ülhettem a fenekemen és nem kellett gagyogni és tisztába tenni, és hasonlók. Pedig nem is emberek közt voltam, csak itthon a nagyszobában, a gyerekek pedig a szabin lévő vidéki mamával a másik szobába meg a játszótéren, és csak pár nap volt az egész.

Normális ez, hogy ennyire rajongással tudtam dolgozni?

Már terveket szövögetek, hogy ha nagyobbak lesznek, hogy tudom megoldani a munka-gyerekelhelyezés kérdést.

A lényeg, hogy szeretem őket, de most úgy érzem, hogy a lelkemnek jobb lesz, lenne, ha kitörhetek ebből a gyeses létből. Van, aki boldogabb volt több gyerekkel miután elment dolgozni, gyerekek intézményben, mint míg csak otthon volt velük, s semmi szellemi,-kézi bármilyen munkát nem végzett?

Köszi ha elolvastad.

2014. ápr. 4. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem teljesen normális én pont az ellenkezőjét nem értem, hogy lehet "csak "otthon lenni 5-10 évet is. Felnőtt vagy teljesen normális, hogy felnőtt életre is vágysz.

Különben meg a gyereknek is jött tesz az ovi, azért ovisok már 3év felett vannak, ott már tényleg kell nekik is a gyerektársaság.

2014. ápr. 4. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Én nemrég adtam be bölcsibe az 1 éves kisgyerekünket, hogy tudjak mellette dolgozni, és szusszanni, mert már elgem volt a folytonos otthonülésből. Én le lettem hurrogva, hogy rossz anya vagyok és nekem nem való gyerek.

Hosszabbtávon én sem bírtam szellemi tevékenység nélkül.

2014. ápr. 4. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megérteleke,neked is jól esett egy kicsit "hasznosnak"lenni egy kicsit mást csinálni!

Mondjuk én egy 1 évest nemtudnék betenni bölcsibe(hacsak nem éh-halál kérdése lenne)még a java csak most kezdődik:akkor kezd el járni,beszélni majd önállóan enni,puszit adni,átölelni stb stb és ezeket nem én látom hanem egy gondozónéni!Én ebbe belepusztulnék hogy mindenről lemaradok!

2014. ápr. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!