Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hósom gyakran gyűrögeti,...

15 hósom gyakran gyűrögeti, piszkálgatja, ütögeti a fülét. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Amúgy vidám, nem lázas, van étvágya. Ez csak egy szokás? Vagy baj van? Úgy gondolom, ha fájna neki, nem mosolyogna, meg ilyenek, hanem sírva piszkálná a fülét. Vigyem el orvoshoz v felesleges szerintetek?
2014. ápr. 3. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor csinálja, ha álmos? Az én fiam is ezt csinálta picinek, aztán rájött, hogy a rongyi cimkéjével is lehet. 3éves, de még mindig piszkálja a fülét, ha álmos.
2014. ápr. 3. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 21 hós, és nekem is akkor szokta piszkálni, ha álmos főként. Néha máskor is, amikor nem gondolom, hogy álmos lenne. Csak egy szokás lehet nálatok is szerintem.
2014. ápr. 3. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiam is ezt csinálja, amikor jön a foga. Ilyenkor általában sebesre ráncigálja, kaparja:(
2014. ápr. 3. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Elvittük ma fül-orr-gégészetre a biztonság kedvéért. Középfül gyulladás. :/ :/
2014. ápr. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!