Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kakil majd 4 éves...

Miért kakil majd 4 éves kislányom 4-5 vagy akár több alkalommal is, mire sikerül az egésznek kijönnie?

Figyelt kérdés

Nem is tudom pontosan milyen régóta, de már van pár hónapja, hogy úgy kakil, hogy mindig kinyom egy kicsit, aztán játszik kicsit, majd megint megy kakilni. Van, hogy minden nap kakil és minden nap 5-20 percenként kiabál, anyu kész vagyok. És legalább 4-5 alkalommal.

Másnak is van/volt ilyen? Mi lehet a baj, miért szokott erre rá, hogyan szoktathatnám rá, hogy ne csinálja ezt? Azt mondja nekem, nem akart nagy kakát. Akkor szokott rá, mikor egyszer jól megszenvedett szegény, aztán 2-3 hétig szerintem szándékosan próbálta visszatartani, mert félt, hogy megint fájni fog neki. Azóta viszont nem fáj neki, a rossz szokás viszont megmaradt. Ez nem jó szerintem neki se, így papírt is rengeteget elhasználunk, meg törlő kendőt, vagy vizet, plusz van, hogy 5 percenként rohangálhatok a wc-re segíteni neki. Mielőtt bárki is félreértené, nem teher ellátni a gyerekemet, de szerintem ez nem normális. Remélem nem tart soká, és visszaáll a régi kerékvágásba. Ha valami hasonló történetetek van, vagy valami ötletetek, hogy hogyan oldhatnám fel ezt a szorongását-mert lehet az áll mögötte-, osszátok meg velem, kérlek.

2014. ápr. 3. 16:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!