2 éves kislányom néha (kb napi, vagy több naponta 1-2 alkalommal) szól vagy sír, hogy csiki, fáj vagy puki és a pelusát fogja, amint kicserélem neki semmi baja, ma nagyon sírt, nem tudom mi lehet?
Figyelt kérdés
Már voltunk orvosnál,a peluson volt sárgás folyadék ami egy hasmenésre utalt,de nem lett,és az nap normaflort és enterolt kellett adnom neki másnap már nem csak hasmenés esetén kellett volna tovább adni,mi baja lehet,miért csak néha van ez,volt már valaki így?Esetleg vigyem nőgyógyászhoz?2012. okt. 12. 12:58
1/5 A kérdező kommentje:
egy fajta pelust használunk születése óta és mindenből a legjobbat használjuk,a pelust sem hagyjuk órákig rajta!!
Lehet a pelenka zavarja már,de nem pisil bilibe csak hurcolja vagy ül rajta.
2012. okt. 12. 13:00
2/5 anonim válasza:
2 éves gyereknél szerintem ha ilyet mond a dokinak egy vizelet vizsgálatot nem ártana csinálnia, mert lehet gyulladás is.
Menj vissza a dokihoz megint. ha nem csinál semmit akkor kereshetsz nödokit aki gyerekekkel is foglalkozik, ö tuti csinál vizelet tesztet.
lehet egy egyszerü felfázása van.
ne hagyd annyiba.
3/5 A kérdező kommentje:
nem fogom annyiban hagyni az biztos,és az a legszebb,hogy a gyerek orvos meg sem vizsgálta csak a pelust nézte meg amit bevittem neki,de ugye az ember bízik az orvosban,hétfőn újra megyek hozzá,de abban nem lesz köszönet ha nem csinál semmit megint.
2012. okt. 12. 13:05
4/5 anonim válasza:
SEMMIT ne hagyd rá az orvosra!!! Barátnőm kisfia 2 és fél éves és iszonyatosan sírt hogy "anya, fáj bigám"! Ő felvitte a dokihoz hogy hát ezt mondja a kisfiú, a doki megnézte, "ó anyuka csak viccelődik vele a fia" szöveggel lerázta. Na ez ment 2 hónapig mire barátnőm már teljesen kiakadt hogy a gyerek alig alszik, hajnalban is felkel és sír mert elmondása szerint fáj neki. Már úgy ment a dokihoz vissza kb hatodik alkalommal, hogy kezdjen vele valamit, mert ez nem állapot, a doki kiröhögte őt meg nem akart semmiféle beutalót adni nekik, aztán csak kaptak az urológiára, szépen bejöttek és kiderült hogy nem ok nélkül sírt annyit a kisfiú, mert a fütyije teljesen be volt neki gyulladva, fel is akarták vágni, ráadásul fityma szűkületes is, csupa gennyes volt a fitymája csak a gyerekorvos meg sem nézte neki, hanem könnyebb volt kinevetni hogy csak hazudik a gyerek, meg kitalálja. Végül 2 hónap kezelés után rendbe jött a kis srác, most már a kukija teljesen rendben van, a bőr is felmegy neki. Ezt csak azért írtam le, mert lehet hogy a gyerekorvos nem vesz észre olyan dolgot, amitől baja lehet a lányodnak, és nem kezeli, vagy esetleg félre kezeli, és a végén nehogy nagyobb baj legyen!
5/5 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de az az orvos enyhén szólva ostoba, aki nem csináltat egy vizeletvizsgálatot legalább. Felháborító, hogy napokig, hetekig szenvedjen ezzel egy kisgyerek (pláne 2 hónapig!) A legvalószínűbb, és gyakori is a vizeletfertőzés (legalábbis a környezetemben, több anyukától is hallottam már ilyet)! És ez valóban fájdalmas. (A keresztlányomnak 8-szor volt egy évben, ugyan enyiszer kapott rá antibiotikumot, 3 klb. orvosnál jártak, mire az anyukája, aki szintén egészségügyis, kipróbált egy bizonyos táplálékiegészítőt, amit aztán egy hónapig szedetett vele. Azóta 2 év telt el és nem jött elő ismét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!