Mikorra szokott be a gyermeked teljesen a bölcsibe, mikor érezted úgy, hogy már teljesen tökéletesen megy minden?
A gyerek nem érzi meg, mivel ő nincsen itthon, amikor pityergek. :) Előtte fantasztikusan örvendezek a bölcsinek, hidd el, pszichológus vagyok, ezer kollégát kifaggattam a szoktatásról, mert rettegtem tőle, de úgy néz ki, ő nem érezte ezt, sikerült a tanácsok mentén szoktatni hála Istennek. Jókedvűen, örömmel megy, pedig ez a hetedik nap, amit egyedül tölt bent, mindenki dicséri is, hogy mennyire ügyes (bár hosszan szoktattuk, nagyon jó helyre).
Nálunk egy gond van: rettentően elfárad. Ő születésétől nagyon jól aludt mindig, és mostanság 9 körül ébredt, tehát este kilenctől reggel kilencig alszik. A bölcsihez próbáltuk ezt igazgatni, de nem állt rá korábbi kelésre, akkor is későn ébred, ha korán fektetjük, és délre úgy hozom haza, hogy már szinte a lépcsőn elalszik.
Tapasztalt valaki ilyet, mikorra szokja meg a nagyobb "pörgést"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!