Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős volt gyermeked...

Mennyi idős volt gyermeked mikor nagyszülőkre, vagy másokra merted először bízni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Az enyém első alkalommal másfél hetes volt. Vásárolni mentem, és anyukám maradt vele nálunk otthon. Aztán ez rendszeressé vált... Anyukámra bármikor bármilyen körülmények között ott mertem hagyni, mert benne jobban bízom mint saját magamban. A keresztanyjánál (aki nem rokonunk, hanem nagyon jó barát) először akkor hagytam a lányomat, mikor már tudott beszélni. :) (nem így terveztük, csak így alakult).
2014. márc. 14. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2 szoptatas kozott mar 2 hetes koraban ha elrohantam vasarolni, aludni 7-8 honaposan.
2014. márc. 15. 00:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is anyukám vigyázott rá,ha valami elintéznivalóm akadt. 2 hónapos volt először.Kezdetben anyu jött hozzánk,most már pedig mi is visszük hozzájuk a kisfiamat úgy,hogy napközben több órát náluk marad. Ott aludni még csak úgy aludt ott,hogy én is ott voltam és nagyszülőkön kívül más még nem vigyázott rá. Amúgy 9 hónapos.
2014. márc. 15. 06:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán 3 hetes lehetett, amikor 1 órára anyuval maradt. Utána legközelebb úgy 4 hónaposan, viszont akkor már egy éjszakára vigyázott rá anyu legjobb barátnője, mert a bátyámék esküvőjén voltunk.
2014. márc. 15. 06:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugy h volt vmi dolgom mar szuletese utan abiztam anyumra ha ugy volt. De 11 honapos volt mikor eloszor elvittek es ott is aludt. :-) minden problema nelkul. :-)
2014. márc. 15. 07:07
 6/11 Gyönyörűséges ***** válasza:
2 honapos volt amikor eskuvon voltunk, sogornom is eljott velunk es o volt a lanyommal, majd 6 honaposan anyoseknal aludt mert koncerten voltunk, rendszersen pedig 14 honapos koratol tolt egy teljes napot a nagyszuloknel, ott aludni pedig kb 18 honapos koratol szokott. A nagyszulokben es sogornoimben bizok meg a legjobban.
2014. márc. 15. 07:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugyan ugy volt nálunk mint 2- nél.
2014. márc. 15. 08:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Olyan jó látni a válaszokat!! Egy korábbi hasonló kérdésbe csak olyanok jöttek, hogy aki pár hetesen otthagyja a gyerekét a nagyszülőkkel, az felelőtlen, minek ilyennek gyerek, stb..

Az enyém azt hiszem 2 hetes volt, mikor elkaptam egy vírust, 40 fokos lázam volt, óránként hánytam, aludni nem bírtam a görcsöktől.. Na ekkor az anyósom vigyázott a gyerekre majdnem egy hétig, mert felállni nem tudtam, nemhogy ellátni a gyereket, és rettegtem, hogy elkapja ő is. Az orvosom már kórházba akart rendelni, mire végre jobban lettem. Persze rossz volt, hogy a nem egészen egy hónapos gyerekem nincs mellettem, de nem hiszem, hogy nagyon volt választásom, mert ha a férjem itthon is marad a babával akkor is féltem volna, hogy elkapja.

Persze a gyereket egy másodpercig nem viselte meg, hogy nem velem volt, ezután már sokkal szabadabban kezeltem a dolgot, aludt néha a nagyiéknál egy-egy éjszakára, amikor valami tervünk volt a férjemmel, vagy egyszerűen csak többet szerettem volna aludni egyhuzamban, mint 4 óra.

2014. márc. 15. 11:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Miután kijöttünk a kórházból 5 napos volt mikor anyukám vigyázott rá félórát,és persze utána is egyre több időre volt,hogy két etetés között Ő volt vele,vagy 6 hetesen egy teljes napot,mert vizsgázni voltam,lefejtem elegendő tejet és vele volt.
2014. márc. 15. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:
lemaradt azóta is 1 éves volt mikor először nála aludt,de a anyósomék is sokat vigyáztak rá,mondjuk Ők 1 hónapos korától,imádják egymást a nagyszülőkkel,keresztszülőkkel,nagynénikkel,a nagybácsikkal
2014. márc. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!