Mennyi idős volt gyermeked mikor nagyszülőkre, vagy másokra merted először bízni?
Olyan jó látni a válaszokat!! Egy korábbi hasonló kérdésbe csak olyanok jöttek, hogy aki pár hetesen otthagyja a gyerekét a nagyszülőkkel, az felelőtlen, minek ilyennek gyerek, stb..
Az enyém azt hiszem 2 hetes volt, mikor elkaptam egy vírust, 40 fokos lázam volt, óránként hánytam, aludni nem bírtam a görcsöktől.. Na ekkor az anyósom vigyázott a gyerekre majdnem egy hétig, mert felállni nem tudtam, nemhogy ellátni a gyereket, és rettegtem, hogy elkapja ő is. Az orvosom már kórházba akart rendelni, mire végre jobban lettem. Persze rossz volt, hogy a nem egészen egy hónapos gyerekem nincs mellettem, de nem hiszem, hogy nagyon volt választásom, mert ha a férjem itthon is marad a babával akkor is féltem volna, hogy elkapja.
Persze a gyereket egy másodpercig nem viselte meg, hogy nem velem volt, ezután már sokkal szabadabban kezeltem a dolgot, aludt néha a nagyiéknál egy-egy éjszakára, amikor valami tervünk volt a férjemmel, vagy egyszerűen csak többet szerettem volna aludni egyhuzamban, mint 4 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!