Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha tejfogat kell húzni, mert...

Ha tejfogat kell húzni, mert már mögötte ott az új fog, akkor az hogy zajlik? Fáj az vajon? Érzéstelenítik?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ternészetesen érzéstelenitik. nekem sok fogamat igy huztak ki mert nem szivodott fel a gyökerük, igy nem estek ki mögötte meg jött az uj fog. Hát nem jó emlék, nem fájt mivel el volt érzéstelenitve de az injekció ugye fáj valamennyire és annyi idösen eleve fáj minden ilyen és akkor is üvölt a gyerek ha ne is érez semmit. én is végig üvöltöttem mindet. De muszáj volt, nem maradhat ott a tejfog....
2014. márc. 31. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyémeknek nem fájt. Bekenték előtte eper ìzű érzéstelenítővel, majd egy pillanat alatt kikapták.
2014. márc. 31. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen erzestelenitik ha huzni kell. Pont 3 honapja mentem el a baratnommel es a kisfiaval mert huzni kellett a egyik tejfogat. Szegeny baratnom nem akart egyedul menni mert o is nagyon aggodott es megkerte, hogy vezessek. Igaz mi Angliabna elunk de szerintem otthon is hasonlo lehet. A fogorvos elbeszelgetett a kisfiuval es kozben elkabitottak gazzal. Ebren volt de annyira elkabitottak, hogy az inekciot meg sem erezte, fel sem fogta. Rontgent is csinaltak, hogy lassak mekkora a gyokere. Mikor az inekcio hatott akkor kihuztak a tejfogat. Pici gyokere volt nagyon latszott, hogy mar kezdett felszivodni de muszalj volt huzni mert a masik fog mar jott. A kisfiu egyaltalan nem emelekszik a tortentekre csak az autos kepre ami a plafonon volt. Nem emlekszik fajdalomra vagy barmi kellemetlen helyzetre. Erdeklodd meg, hogy elkabitjak-e elotte gazzal vagy barmivel mert az sokat segit, igy nem lesz kellemetlen elmenye.
2014. márc. 31. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Bocsi elfelejtettem irni, hogy ha viszont a fognak mar nincs gyokere mert felszivodott akkor szerintem nem kap erzestelenito inekciot mert az nem faj annyira. Ez a gyoker nagysagatol is fog fuggeni szerintem meg mennyire laza a fog.
2014. márc. 31. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én fiamét is érzéstelenítették. Az injekció előtt is bekenték valamivel, utólag is azt mondta a gyerek, hogy nem fájt.

Szerintem Magyarországon bódítást nem alkalmaznak tejfog kihúzáshoz.

2014. márc. 31. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

9 éves fiamnak is most potyognak a következő fogai.

Azzal,hogy folyamatosan ott van a nyelve és piszkálja,szerintem sokat segít.

A 9. mozgásakor pont fogorvosnál voltam,ő jött velem,és az orvos fájdalommentesen kihúzta neki. A 10. ma esett ki reggel,mert kipiszkálta a fogszabályzója.A 11-12. is mozog már,pár nap és a fogszabályzó miatt az is kiesik,neki nem fájt egyik sem.Max kicsit kellemetlen!

2014. ápr. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!