Milyen könyveket érdemes elolvasni, ha nem éppen vagyok járatos a témában?
Önkénteskedek már rég óta és most olyan lehetőségem van, hogy gyerekekkel foglalkozhatok, vigyázhatok rájuk. Régen tudtam hogy ezzel akarok foglalkozni, aztán eltereltek ebből az irányból, de most már tudom, hogy a gyógypedagógia érdekel.
Na nem is ez a lényeg, hanem milyen könyvek vannak, amiket érdemes lenne elolvasnom?
18/L
ha gyógypedagógia érdekel akkor diploma kell, így hát az egyetemen a tantárgyaid tankönyveit érdemes bújni.
diploma nélkül nem foglalkozhatsz gyógypedagógiával, szóval hajrá, tanulj sokat :)
gyógypedagógus vagyok (szomatopedagógus- tiflopedagógus). Van gyógypedagógiai asszisztens képzés, én annak idején a Raul Wallenbergben végeztem, de most voltak valami össze vonások a Kossuth Zsuzsával vagy nem is tudom melyik sulival. Na de a lényeg hogy van gyógypedagógiai asszisztens képzés, érettségéire épül. Ezt azért javaslom diploma elött mert így minden ágat megismersz és könnyebb dönteni (látássérültek, mozgássérültek, hallássérültek, logopédia, pszichopedagógia) Ha megírod mi érdekel akkor próbálok neked olyan könyveket javasolni amit érdemes elolvasni. Amúgy van gyógypedagógiai könyvesbolt Budapesten [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!