Ti adtok 2-3 éves kisfiatokra éjjel a pizsi alá alsógatyót?
Figyelt kérdés
Kisfiam pár hete lett szobatiszta és ágytiszta is . Most 2,5 éves. Csak érdekelne, hogy hányan adnak rá és hányan nem. (Amúgy én adtam eddig, de gondolkodom...)2014. márc. 26. 12:45
1/18 anonim válasza:
Nem adnék! Had' legyen szabadon a fütykös. :)
Sajnos a kisfiam éjjelre még pelusos, de sokszor volt már száraz reggelre, így próbálkoztunk a pelenka nélküli alvással. Sosem adtam rá kisgatyát, csak a pizsi alsót.
2/18 Jégtánc válasza:
2 fiamra sosem adtam ėjszakára pizsi alá alsógatyát.Kislányomra sem adok ha szobatiszta lesz.Nem igen látom értelmét:)
3/18 anonim válasza:
Én meg adtam a lányomra bugyit, a fiamra alsót.:) Én így szoktam meg, én sem tudok anélkül lenni, nekem meg az a fura, ha nincs. Bár tőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.:)
5/18 anonim válasza:
Én is adok, mert nem cserélünk naponta pizsamát. Aki nem ad rá, az minden nap tiszta pizsit ad a gyerekére?
6/18 anonim válasza:
nem, egyikre sem adtam ... miért is kellene? (azon kívül, hogy valaki így szokta meg)
7/18 A kérdező kommentje:
:-)
2014. márc. 26. 12:55
8/18 anonim válasza:
Én semekkora gyerekre nem adok pizsi alá bugyit/alsót. Fürdés után veszik fel a pizsamát, mi se hordtunk pizsama alá bugyit gyerekkoromban. Szerintem sokkal kényelmesebb.
9/18 anonim válasza:
nem adok rá alsót éjjelre, sőt ha itthon vagyunk is inkább bugyi nélkül hordja a szabadidőt.
egyik válaszoló kérdezte, hogy minden nap tiszta pizsit adok-e rá? nem, 2 naponta cseréljük. de mi baja lesz??? lehet félreértem de enyém pl. nem kakilja össze a nadrágját és nem is pisil be, vagy ha baleset van akkor egyből lecseréljük a pizsit, ágyneműt.
pontosan mire gondolsz, mitől lesz annyira koszos egy éjszaka alatt?
10/18 anonim válasza:
Szerintem ebből nem kell elvi vitát csinálni. Kinek így jó, kinek úgy, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!