Valahol olvastam, hogy éjjel orrdugulásra egy fazék forró sós vizet kell a szobába tenni, igaz ez?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 17:48
1/4 anonim válasza:
az, hogy párásítod a levegőt és nem lesz olyan száraz, mindenképpen jót tesz
de ehhez nem kell "egy fazék forró sós víz", elég, ha a szobában teregetsz vagy a radiátorra teszel egy edényt vízzel.
2/4 anonim válasza:
Én ezen kívül félbevágott vöröshagymát is olvastam. Összeszedi a bacikat.
3/4 anonim válasza:
Én a radiátorra egy befőttesüvegbe teszek vizet, és 1-2 kiskanál sót. Akkor töltöm újra amikor csak ujjnyi víz van az üvegben. Nem tudom, h használ-e, de a levegőt tisztítja.
Tél végén nem sajnálom kidobni a vízköves üveget, vagy közben cserélni.
4/4 anonim válasza:
A hagymát ne félbevágva, hanem felkockázva tedd az ágy közelébe egy kis szütyőben, jó hagymaszag lesz, de a légutak jól kitisztulnak. Bevált módszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!