Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akkora baj ha egy 2 éves...

Akkora baj ha egy 2 éves kisgyerek felnőttnek sziát köszön?

Figyelt kérdés
2 èves kislànyommal ma boltba voltunk ès talàlkoztam anyukàm egyik volt kolleganöjèvel, neki is annyi idõs az unokàja mint a lànyom. Kislànyom oda kõszönt neki hogy szia.. erre elkezdte hogy õ az unokàjàt arra inti hogy inkàbb pà-t köszönjön mindenkinek, mert hogy jön egy kisgyerek ahhoz hogy egy idegen felnõttnek sziàt köszönjön!!? Kioktatott hogy lètezik az a szò is hogy csòkolom, ugyhogy tanitsam meg a lànyommal. Nagyon kiakadtam ezen. Egyèbkènt nèha szokta azt is köszönni hogy csokolom, de könyörgöm egy alig 2 èves kisgyerekrõl van szò, mèg meg se èrti mit jelent a szò hogy idegen. Idõsebbeknek is köszönte mà hogy szia, de soha senki nem tette mèg szóvà. Mi a vèlemènyetek??
2014. márc. 21. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
saját 4 éves lányom sziát köszön mindenkinek ,nincs semmi gond vele senki nem szolt érte még ,2 nagyobb fiam már viszont látásra és jonapott köszönek de ők már iskolások .
2014. márc. 23. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:
az én 4 évesem is sziát köszön még
2014. márc. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!