Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet negatív hatása egy 6...

Lehet negatív hatása egy 6 éves gyerekre az alábbi mondat a szülő részéről? Normális vagy?

Figyelt kérdés

Valami butaságot csinál, akkor szokta az anya kérdezni a gyerektől.

Azt tudom, hogy kijelentő módban nem szabad mondani a gyereknek, de kérdezve?

2014. márc. 20. 07:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kitől nem kérdezték már ezt milliószor életében? Vagy kinek nem mondták, hogy "nem vagy te normális"? Annyira túl van lihegve ez az egész téma, mintha minden szótól alkoholista vagy depreszziós lenne később egy gyerekből. Ugyan már, tök nem ezen múlik.... Nem mondom, hogy hülyézzük le a gyereket percenként, de néha kicsúszik ilyesmi, ettől nem kell lehúznia megát egy szülőnek se a klotyón.
2014. márc. 20. 16:19
 12/12 zabmester ***** válasza:
Hú, ezt olykor én is szoktam mondani a fiamnak, ha valami iszonyú eszetlenséget csinál. Nemrég anyukám is fültanúja volt, és megjegyezte, hogy ez milyen értelmetlen kérdés, mert mégis milyen választ várok rá. Na akkor emlékezetébe idéztem, hogy gyerekkoromban ő ugyanezt mondta nekem mindig, csak más szavakkal, ő ugyanis azt kérdezte mindig, hogy "Eszeden vagy?" A 90-es évek elején biztos ez volt a divat :D
2014. márc. 21. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!