Haragudni fog rám ezért a kislányom? Elvesztettem előtte a hitelességemet?
Szerintem ott rontottad el, hogy ő dönti el, megy-e oviba vagy nem. Ezt neked kell eldöntened, te vagy a tekintélyszemély, nem ruházhatod rá. Döntsön abban hogy piros vagy lila ruhát vesz fel, de ne ilyesmiben.
Viszont ha már ezt ígérted neki, akkor vagy tényleg menj vissza, vagy ha van rá lehetőség, telefonálj oda hogy mi a helyzet.
Menj érte még délelőtt!
Holnap pedig ne ígérj ilyet. Butaság volt. Alap, hogy oviba jár, nincs döntés lehetősége. Ezzel csak összezavarod. Hétköznap ovi, hétvégén, vagy ha beteg akkor lehet otthon.
A következetesség a legfontosabb. Ha tudja, hogy ovi van, nincs értelme hisztizni. De ha rá bízod, megy-e, akkor elvesztél, mert kedve szerint ugráltat majd.
Jobb NEKI, ha tudja a rendszert, kicsik még a meglepetésekhez. Kell a kiszámíthatóság, akkor érzik magukat biztonságban.
Sajnálom, hogy ezt írom, de ezzel most tényleg átverted. Viszont ha elmész érte délelőtt, kijavíthatod. :)
A hibát ott követted el, amikor azt mondtad neki, hogy majd ő eldönti az oviban, hogy marad-e. A gyerekek szeszélyesek, ő meg dackorszakban van. Határozottabbnak kell lenned. És ha többet sose akar menni, akkor ennyi, sose lesz ovis?
Egyébként ki fogja heverni, ettől nem fog kerékbe törni a kapcsolatotok, nem is értem, hogy gondolhatod ezt. Ennél jobban kellene bíznod a benneteket összekötő szeretetben.
igen, hiba volt ezt mondani, de most már kár ezen rágódni, elég,m ha okulsz belőle. a helyedben elhoznám most, délelőtt.
emlékezhet, én őrzök néhány ilyen cserbenhagyás-élményt kislánykoromból, de ez nem azt jelenti, h traumává is válik. ezeket a rossz élményeket képes felülírni a rengeteg jó élmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!