Elvesztettem a tekintélyemet, hogyan hozhatnám vissza?
ki fogja nőni.ezen minden gyerek átesik feszegeti a határait.kitartás.
a legjobb, ami nekem bevált, h levegőnek méztem, nem foglakoztam a hisztikkel.aztán kis idő múlva észhez tért.
Szia!
Hát ha ez vígasztal, nálunk dettó ez a helyzet! Szintén 2,5 éves és szintén kislány! Nálunk pár hónapja kezdődött, mostanra valamelyest javul a helyzet! Nekem az vált be, hogy becsukom a szobájába büntiből, ha nem fogad szót, ha hisztizik. Volt hogy egy órán keresztül ordított, mint akit ölnek, de abba hagyta és jött bocsánatot kérni. Kicsit idegtépő, de nekem bevállt és sok türelem kell hozzá.
Sajna ezt a korszakukat élik, barátnőm gyerekei is átestek rajta. Keresik a határaikat, ilyenkor nem szabad rájukhagyni mindent! Vágj fapofát és büntesd meg valahogy, én csak legvégső esetbe ütök a popsira, de akkor már én is nagyon kiakadok és a férjem szerint, enyhe túlzásal, vérben forognak a szemeim! :))))
Kiatartás, ezt is kinövik, mint már annyi mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!