Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet játszani 8-9 éves...

Mit lehet játszani 8-9 éves kisfiúval?

Figyelt kérdés

Nagynénim elutazik 2 napra munka miatt és nálunk lesz a fia. Én 17 éves vagyok, nem tudom mit játszhatnék vele, de szeretem és nem akarom, hogy rosszul érezze itt magát. Fiús játékaim nem nagyon vannak, régről maradt még baba, de az sem Neki való. Ha hideg lesz, akkor sokáig nem akarok Vele kinn lenni és focizni,nem szeretném ha bármelyikünk megfázna. Légyszi írjatok valami jó elfoglaltságot, mert még a tv-ben is csak a hü-lyeség megy:(

(Anyuék szombaton dolgoznak, egyedül leszek Vele!)

2009. dec. 15. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Vele már simán lehet társasozni, kérdezd meg anyukáját mivel szeret játszani, esetleg hozza el a kedvenc játékait.
2009. dec. 15. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg elvihetnéd moziba, vagy ha az anyukája belegyezik és anyagilag megengedhetitek magatoknak, akkor egy pizzázóba.

A társasozás is jó ötlet, persze ha ő is vevő a dologra. De ne görcsöld túl a dolgot, kérdezd meg tőle, mit szeretne csinálni? Esetleg elsétálhattok egy kirakodóvásárba is, hogy tudjon venni a szüleinek karácsonyra valami kis apróságot, vagy csinálhattok együtt is ajándékot.

2009. dec. 15. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!