Van olyan szer ami megerősíti a kisgyerekek haját?
Szia!
Sajnos, ez egy genetikai adottság. Nem tudom, hogy neked, vagy a párodnak milyen haja van. Nálunk a férjemnek jó dús, erős haja van. A kislányom most 4 éves, derékig érő, gyönyörű haja van, pedig csak egyszer vágtam le. A másik gyerekem tőlem örökölte a vékony szálú hajat, neki hiába is vágom le, nem lesz jobb. Nem tudsz mit tenni.
Sajnos én is csak az ollót tudom mondani, de tényleg hatásos. Van egy ismerősünk, akinek a kisfiának még 2 éves korában csak egy pár, nagyon vékony kis szál haja volt, szó szerint. Mindenki mondta, hogy jaj, de aranyos kis kopasz :-(. Aztán elkezdték sűrűn vágni neki, más 4x volt rövidre vágva, és teljesen átlagos sűrűségű lett a haja. Most 3,5 éves, de teljesen rendes, átlagos haja van.
Egyébként én is 2 éves koromig szinte kopasz voltam, és tőlem is ezt örökölte a - nemsokára szintén 2 éves - kisfiam! Aztán pedig derékig érő hosszú hajam lett, és van is. Szóval ne félj, nem marad ilyen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!