Nem káros kisgyermeknek befesteni a haját?
Figyelt kérdés
Az ismerősöm fia haját befestették vöröses színűre. Nagyon sajnálom a fiút, hogy ilyenek a szülei. Főleg az anyuka olyan, hogy mindent amit a fejébe vesz, végre kell hajtani. (Harmadikos.)
Hasonlóan, mint ennek a kisfiúnak.
2014. márc. 11. 09:15
11/12 anonim válasza:
Komolyan? De miért??? És mekkora a lány? Nem félsz a vegyszerektől? Fodrász elvállalja egyáltalán? Óvónők mit szólnak hozzá? Milyen színű az eredeti haja és milyenre van festve? Nem volt szép úgy, ahogy volt? És ha lenő?!
12/12 anonim válasza:
a fiam rockernek öltözött farsangon, színezővel csináltuk meg a haját, ki is kopott 3 mosás után. Kutya baja tőle, de nagyon élvezte, totál vagánynak hitte magát tőle :) Szerintem ennyi még belefér... A lányom 12,5 éves, és elkezdte mondogatni, hogy szeretne melírt a hajába... még elnapoltam, de szerintem meg fogom engedni neki, szolidan, ízlésesen és jó fodrásszal csináltatva. Talán pont szülinapjára kap majd egy komplett új frizurázást, vagy valami hasonló. Úgyis kell hordanom kozmetikushoz is rendszeresen, szerintem nem feltétlenül baj, ha igénye van magára, persze nem esik túlzásokba és nem ez áll a központi helyen nála, de kezd nőcisedni. Én sem vagyok plázacica, és pl így 33 évesen még a hajamat sem festem (pár éve egy darabig volt, de visszaálltam, tetszik a saját hajszínem), nincs műkörmöm sem, de ápolt és igényes vagyok. Erre szeretném őt is tanítani, ám nem zárkózom el az ötleteitől, mert tudom, milyen a kamaszkori út- és önmaga keresése. Nekem is volt kamaszként koromfekete hajam, akkor menő dolog volt, így utólag sz*rul néztem ki :) de hála anyámnak elfogadott és támogatott -okosan de szívvel- és én is így akarom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!