2.5 éves kisfiam nem eszik húst. Adjak neki valamilyen étrendkiegészítőt vagy vajon elég a tej és joghurt amit eszik?
Figyelt kérdés
Egyedül a darált pulykát eszi meg,tésztán paradicsomszósszal vagy fasírtnak megcsinálva. De abból sem sokat. Néha virsli vagy szalámi,max heti egyszer. Tojás sem :( Max egy szelet bundáskenyér. Viszont nagyon szereti a gyümis joghurtot,műzlit tejjel vagy kakaót. Sajtot heti 1-2 szer. Mit adhatnék neki hús helyett? Vagy kell egyáltalán ezen aggódnom?2014. márc. 10. 23:46
11/12 anonim válasza:
Nekem az 5 és fél éves fiam nem hajlandó megenni a húst. Felvágottat, virslit ritkán eszik, de ezeket nem mondanám húsnak. Rengeteg nyers zöldséget eszik, gyümölcsöt kevesebbet, viszont magokat, aszalványokat is sokat fogyaszt. A halat megeszi, hetente szoktam adni neki. Tejterméket is heti rendszerességgel, a sajtot nagyon szereti, viszont ő eszik tojást is, abból korlátlan mennyiséget megenne.
Én azt mondom, hogy olajos magok, aszalványok, nyers zöldség, ez elég a hús helyett. Nem lesz semmi hiánybetegsége a kisfiadnak, ne félj ettől.
12/12 anonim válasza:
De hát eszik húst, pulykát 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!