Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet tetüt ősszeszedni séta...

Lehet tetüt ősszeszedni séta közbe?

Figyelt kérdés
A fiam ma kint jàtszott a tereszon amikor bejött észerevettem a fején egy kifejlett tetüt!!!! Utàna alaposan àtnéztem a fejet es pici apro serkeket szedtem le a hajàrol ami barna és pattNt amikor szétnyomtam. A macsàba lehet fejtetü? Mert egy ilyen kifsjlett tetü nem 10 perc alatt nő meg de lerakhat hamar serkét szerintem a lànyomba nem talàltam.....
2014. márc. 7. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
nem
2014. márc. 7. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy a lányodban nem láttál, az ő haját is ugyanúgy kell kezelned tetű ellen, és minden más családtagét is. Tetűt egyébként leggyakrabban óvodában/iskolában/bölcsődében kapnak a gyerekek.
2014. márc. 7. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!