Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van a gyermekednek valamilyen...

Van a gyermekednek valamilyen furcsa szokása, rigolyája, "dilije"? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 10:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik ez a kérdés, tök jó rájönni, hogy más gyereke is kicsit flúgos :) (első)
2014. márc. 6. 13:02
 12/21 anonim ***** válasza:

A 3 éves fiam totál dinómániás. 90%-ban dinókkal játszik, dinós kirakót rak, dinós színezőt színez, dinós a pólója, zoknija, alsógatyája (ha épp ilyenből nincs tiszta, szerenécsre könnyen meggyőzöm, de ha van lehetősége, csak ilyet vesz fel). A dinókon kívül a legtöbb állatot nagyon szereti, így ő nem is nagyon szokott mesét nézni (pl. lövése sincs, mi az a Verdák, vagy Postás Pat és hasonlók), nálunk nagyrészt a Nat Geo Wild, vagy Animal Planet megy.

Ezenkívül mániákus ujjszopó. A bal hüvelykujján nem is kell a körmöt vágni, most ráadásul valószínúleg megkarcolta az orra tövét a körmével, vagy valamivel és mivel ujjszopás közben mindig birizgálja, felül is fertőződött, így antibiotikumot kell szedni (életében másodjára egy ilyen hülyeség miatt, pedig szerencsére szinte sosem beteg, pedig 1 éve jár közösségbe).

A lányom 7 éves, ő sokáig ragaszkodott a babapárnájához és takarójához, a bölcsibe még mindkettőt vittük és hoztuk, az oviba már csak a párnát kellett napi szinten hordani. Ő is nagy ujjszopós volt 2 éves korától (addig cumizott, de inkább lecserélte), de szépen magától elhagyta nagcsoportos korára erőltetés nélkül. Ja és átlag 10-15 plüssel, babával és barbival alszik. A fiam a takaróján kívül semmit nem tűr meg az ágyában. :)

2014. márc. 6. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
A legnagyobbnak sok furcsasága volt,végül odáig fajult,h pszichológus oldotta meg..a középső "csak" körmöt rág,a kicsi(22 hónapos)a kedvenc együttesét hallgatja tableten egész nap,ha megyünk vhová vinni kell feltétlenül..
2014. márc. 6. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a füstölés :) ...minden ami füstöl...apa autója,mama autója,tata ajtója...úgy kell elindulni,hogy füstöljön a kipufogó :) DE az ő autói is "füstölnek...képes felhívatni a mamát...berreg neki,a mama meg mondja,hogy "Hogy füstöl!!!! :)" Jelenleg 3,5 éves,és ez megy kb. 2 éve. ...és nem unja meg :)
2014. márc. 6. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

huh, utolsó, képzeld lehet olyan elekromos vonatot kapni ami füstöl! nekünk van... gyerkőcöd biztos megőrülne érte :D

amúgy 2E Ft ;)

2014. márc. 6. 14:13
 16/21 SzCJudit ***** válasza:
100%

Nem hajlandó felhúzni olyan ruhát amin gomb van :)

3 éves fiú

2014. márc. 6. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesít,amikor milliószor ugyanazt megkérdezi,vagy amikor ici-pici apróságokon agyal marha sokáig,1,5 hónap múlva lesz 3,meg tépkedi az ujjairól a körmöt kb ennyi.
2014. márc. 6. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ja lemaradt a plüss mackói orrát szopogatja harapdálja kiskora óta.
2014. márc. 6. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

2évesem sem vesz fel semmi olyat, ami cipzáros, még a kabátját csak-csak, de a pulcsikat nem hajlandó, vagy mellényt.

Csak a világítós Mam cumit szereti,

csak azzal az egy kistakarójával hajlanó aludni, amit nagyon imád, - hozzuk-visszük mindenhova,

Inni sem iszik mindenből.

a középsőm nekem is nagyon sokáig ugyanazokat a dolgokat rajzolja. 3,5éves, szeritnem szépen rajzol a korához képest. Korszakai vannak- emberke-traktor-házikó-fa-hal... de a traktor ami nem szűnik.

a 6éves fiam meg nagyon szereti a kisbabákat-de az igaziakat. Lehet hogy azért, mert 3an tesók, és ő a legnagyobb, a két kisebb tesóját is nagyon szereti, de ha máshova megyünk babát látogatni, akkor is odamegy, megsimizi, megpuszilj, megdajkálja:) Kisbabaorvos akar lenni nagykorában! És ezt már kitartóan mondja egy éve.

nála még azon szoktam nála csodálkozni, hogy milyen okos. Január 1-én a keresztapja megtanította sakkozni, és mostanra 2hónap mulva, az apja nem tud neki mattot adni. :))

2014. márc. 6. 16:38
 20/21 anonim válasza:
100%
Nekem nincs gyerekem, de engem kiskoromban kifejezetten zavart ha a zokni rajtam kicsit nagyobb és ezért a lábujjaimnál "lufis", mert így neveztem, és ezért hisztiztem is. Továbbá közel sem minden ruhát vettem fel, nagyon válogatós voltam, volt pár ruha amit megszoktam és csak azokban éreztem jól magam. Ovis koromban sokáig nem vettem fel bugyit, még óvódában sem, és apám pólójaiban aludtam. Ha megkérdeztem valakit, hogy: Jó? -akkor csak azt a választ fogadtam el, hogy: Jó. és addig kérdeztem amíg nem ezt válaszolták. Többre nem nagyon emlékszem, de ma napig vannak ilyen dolgaim. 15/L
2014. márc. 6. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!