Adtál e ilyen búzafűlevet és Grapefruitmag kivonatot gyermekednek?
JutaVit Zöldbúzafűlé 500 ml
Citrofort csepp Echinaceával
Sajnos nem enged ide képet linkelni :(
Kedves 5. Ha nagyon unatkozol akkor ne ide irkalj haszontalan hulyesegeket mert nem vagyok kivancsi ra. Firkalgass kretaval a falra otthon az IQ szinted kb. Addig terjed.
Senki sem mondta, hogy kell, en adom majd neki immun erosites celjabol.
Gyakori fertőzés miatt engem a védőnő rábeszélt a grapefruitmag-kivonatra. Szóval. 5 csepp. Van olyan, ami nem keserű (vagy csak alig), rá van írva, így kérd a gyógyszertárban (Naturland talán?). Azért én megkérdeztem a gyerekorvost, hogy mit szól hozzá, amielőtt adni kezdem. Nagyon vicces volt, máig emlékszem, azt mondta "ártani nem használ". És igaza lett szerintem, habár ugye nem tudni, mi történt volna, ha nem kapja a gyerek, de drámai változás nem állt be az egészségi állapotában, az biztos.
Immunerősítésre szerintem az a legjobb, ha a gyerek elkap minden vackot az oviban. Bocs, aki nem ért egyet, nekem ez a tapasztalatom, ráadásul egyébként is elkerülhetetlen :) Így nagycsopira úgy-ahogy egyészésges gyerekre számthatsz :)
Én ittam mindkettőt, a gyerekeknek nem adtam. Nekem nem használt, de a búzafűlé egyébként egy finom, frissítő ital, én legalábbis szeretem és iszom is.
Grapefruitmag kivonatot a Grapevital nevűt adtam nekik, nagyon borsos az ára, de nekünk bevált.
Most már sajnos nem fér bele a keretbe, így váltottam, C-vitamint kapnak és Dr. Theiss Echinacea cseppeket. Én esküszöm erre a kombinációra, érdemes kipróbálni! És -bár ez csak az én elképzelésem- az ősztől tavaszig tartó időszakban nem szabad multivitamint adni nekik, mert a legkisebb náthából is pikk-pakk nagyobb betegséget csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!