Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodás gyereked mikor fekszik...

Óvodás gyereked mikor fekszik és kell reggel? Óviban alszik rendesen?

Figyelt kérdés

2014. márc. 5. 20:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

f9kor fekvés, f10körül szokott kidőlni (most is molyol még az ágyában). 7 körül kel.

olyan heti 1x szól az óvónő, hogy elnyomta unalmában az álom, bár csak max fél órát szokott aludni ilyenkor, de akkor f11 körül szokott csak elaludni :(

2014. márc. 5. 21:13
 12/23 anonim ***** válasza:
3 évesem van, reggel 7 körül kel, és este 7 körül alszik el. Nappal nem alszik. A bátyja sem aludt délután, csak 3 éves koráig.
2014. márc. 5. 21:13
 13/23 A kérdező kommentje:
Már egyszer csoportot váltottunk mert nem aludt és ott beerőszakolták az ágyba és a fejére húzták a takarót. Most itt eddig jó volt minden második napja van hogy bent "aludt" és már nehezményezik hogy ma nem aludt és tegnap is csak a végére aludt el. párom azt mondta este későn teszem le és reggel korábban kéne keltenem ezért kérdeztem. De nem hiszem hogy az is megoldaná a problémát :(
2014. márc. 5. 21:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha nem igényli az alvást, keltheted korábban akkor sem fog aludni, csak estére fog előbb elfáradni. Nálunk az ovikezdés vágta el a délutáni alvásokat, de nem erőltettem sosem.
2014. márc. 5. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves 5 és 7!

Az első 4 évünket biztosan nem irigyelnéd :)))

2014. márc. 5. 21:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja, 4. voltam.
2014. márc. 5. 21:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez gyerek függő. Én például sose aludtam délután, utáltam a mai napi is. Sose alszok napközben. Lányom 5,5 éves ő detto. Kicsiként se sikerült sehogy elaltatni pedig minden bevetettünk, de szenvedés volt neki is és nekünk is. Ha el is aludt nagy nehezen max fél óra és kelt is...oviba se alszik. Eddig este 7körül volt fürdés, vacsi, 8körül már aludt, viszont hajnalba már kukorékolt, hogy nem tud aludni, reggel 6kor már fent volt mikor elég lenne 7kor kelnie. Én is utáltam, hogy felébreszt legszebb álmomból mikor még simán aludhatnék egy órát ilyenkor mindig visszazavartam, de mostanában a később fekvést vezettük be így nincs gond. 8kor fürdés, vacsi és 9 körül fekszünk le.
2014. márc. 5. 21:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Mondhatják hogy vigyem haza ebéd után? De végül is mindegy mert ha meg erőszakoskodom hogy marad ki tudja mit csinálnak vele megint :(
2014. márc. 5. 21:39
 19/23 anonim ***** válasza:
dehogy mondhatnak ilyet..pff nem tudom milyen óvoda ez, de no komment...nem bír a gyerekkel ez a legegyszerűbb hazaküldeni...csak annyi a baj vele, hogy nem alszik vagy van más dolog is? Mert nálunk nem alszik, de nem is zavar másokat elbabrál az ágyba, ilyesmi...
2014. márc. 5. 22:04
 20/23 anonim ***** válasza:
5,5 éves a fiam. Reggel 6:30-7 körül kel, este 21 körül fekszik. Az oviban alszik, de itthon már nyár óta nem, vagy nagyon ritkán egy órát, így olyankor este is korábban álmosodik.
2014. márc. 5. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!