Csak engem akaszt ki, hogy mindig felül akar kerekedni? Mire jó ez?
Sziasztok!
Előre is elnézést a kifakadásért, de már a hócipőm tele van sógornőmmel. Igazándiból nem kérdést akarok feltenni, csak kiírni magamból a dühömet, és más hasonló sztorijait is szívesen fogadom!
Kisfiam most decemberben volt két és fél éves. Az ő fia most 9. Bármit mesélek a gyerkőcről anyósomnak (hétvégén mindig együtt a család), ő mindig nagyobbat mond, és úgy állítja be a Bencét, mintha korához képest le lenne maradva.
Pár példa:
1. A mi kisfiunk 3 hónaposan fordult oldalra, az övé akkor már hasról-hátra, hátról-hasra
2. A mi kisfiunk elmúlt 5 hónapos, amikor egyedül ült, az övé már 4 hónaposan etetőszékből evett
3. A mi kisfiunk 1 évesen indult el, az övé 9 hónaposan
4. Mi most, tavaszra akarunk neki venni egy biciklit, az övé 2 és fél évesen már kétkerekűn biciklizett
....és még sokáig sorolhatnám! Nagyon kiakasztó, hogy ez minden hétvégén így van. Én nagy konfliktuskerülő vagyok, és férjemnek sem akarok panaszkodni, de zavar ez a helyzet! :(
figyi,sztem igaza van annak a válaszolónak aki azt írja hogy általában azok hencegnek a gyerekekükkel ha valamiben tényleg le van maradva és ezzel a hencegéssel akarja kompenzálni a "hibát" a gyerekében!
Amikor egy ilyen szitu van gondolj erre és mosolyogj magadba!Tudom idegörlő meg legszívessebben képen törölnéd főleg ha még írod hogy másban se egy mintafeleség/anya(félrelépés).Magyarul ilyenkor vedd be a lesz@rom kapszulát és mosolyogj!
Ne aggódj a te pcikéd is jól fejlődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!