14 hónapos. Jön a foga. Alul-felül 4-4 van már, ezekkel is megküszködött. De most nem akar enni semmit és a hasa is megy egy kicsit. Mit próbáljak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 14:28
1/3 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni.Az én kislányom sem evett fogzáskor deszerencsére szopizik még igy valamennyire nyugodt voltam,hogy volt benne valami.Az én lányom ilyenkor elutasitotta a kanalat de valamennyit a kezemből,kiskatonákat elfogadott.
2/3 anonim válasza:
a fiam napokig csak a tejtermékeket fogadta el,így csak joghurtot,pudingot evett,és tejitalt ivott.pár nap után már ment a gyümölcs is,megint pár nap és a rendes kaja is,de szigorúan turmixolva minden.most hat foga jött egyszerre,amiből négy rágófog,és még mindig jön.nem tudsz mit csinálni,próbálkozz,hogy mit eszik meg,aztán adj neki azt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi csajok.
2010. dec. 11. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!