Akinek a babája pici baba kora óta átalussza az éjszakát a mai napig, annak is előfordul hogy néha megébredt éjszaka, vagy egyszer-kétszer felsírt? Mi volt az oka és meddig tartott? Zöld kezet adok mindenkinek.
31 éves vagyok, de még nanapság is van, hogy felébredek éjjel 1-2 alkalommal, sőt, nyáron a melegben még iszok is ilyenkor.
A kisbabák sem gépek, ne várd, hogy a kedvedért estétől reggelig mozdulatlanul feküdjenek.
4 eves a kisfiam es 9 hetes kora ota alussza at az ejszakakat. Ez azt jelentette pontosan, hogy este 11-tol reggel 6-ig. Fokozatosan kezdtuk el korabban fektetni es 6-7 honapos korara kialakult az, hogy este 8-tol alszik reggel 6-ig es 1 eves korara kialakult az, hogy este 8-tol alszik reggel 7:30-ig, ez a mai napig igy van.
Kisfiam nagyon ritkan ebredt fel ejszaka az okok a kovetkezok voltak:
1. Fogzas (ekkor volt olyan, hogy 4 ejszakan keresztul sirt es tobbszor is ebredt. Zseleztuk a fogat meg Nurofent is kapott. Mikor kibujt a foga/fogai akkor ez abbamaradt).
2. Valamilyen betegseg miatt (pl. nathas volt es dugult az orra, nem kapott rendesen levegot, ilyenkor proszivoztuk, ritkan laz miatt is felebredt mert gondolom kenyelmetlen volt neki, melege volt...)
3. Mikor kezdte a bolcsit akkor valamiert az elso heten ebredt ejszaka par napig (igazan nem tudom az okat, lehet a valtozas miatt, de ez is abbamaradt).
4. Szomjas volt (meg tudom szamolni a ket kezemen, hogy hanyszor ebredt fel emiatt de elofordult igy megemlitem. Ivott es aludt tovabb).
5. 3 eves kora utan WC-zes ugyben mert mar nem volt rajta ejszaka pelus (ilyenkor kiabal, hogy pisilni kell es valamelyikunk megy vele a WC-re. Valamiert nem szeret egyedul menni de alig birja kinyitnni a szemet annyira almos es alszik is tovabb egybol. Ez is nagyon ritkan van. Talan 10-szer fordult elo az elmult evben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!