Bogyó és Babóca láz hány éves korig tart a gyerekeknél?
Figyelt kérdés
A fiam most lesz 2 éves és most csak ez érdekli. Érdemes beruházni sok könyvre vagy elég az a 4db ami van? :o)2014. febr. 28. 15:23
11/14 anonim válasza:
1,5-2 évesen kezdte érdekelni a fiamat.Most 4 éves lesz és bár voltak szünetek mikor nem érdekelte annyira(amikor pl chuck a dömper örület volt)de pl tegnap délután vagy 6-8 részt tátott szájjal végig nézett úgy hogy meg sem mozdult tehát mintha elsőnek látta volna és az újdonság erejével hatott volna!Szerintem biztos sokáig fogja a tiedet is érdekelni bár sztem is könyvtárból érdemes kivenni a könyveket mert tényleg nem olcsó mulatság!
12/14 anonim válasza:
3,5 éves kislányom.
Kb.2,5 éves korában volt a fő "Bogyó és Babóca láz", aztán kis szünet jött. Most újra érdekli, de már az Anna Peti Gergő könyvekkel, és egyéb mesékkel felváltva.
Bár a mostani első ovis farsangon Babóca szeretett volna lenni. :)
13/14 anonim válasza:
Fiam 4 éves múlt novemberben, de még időnként szívesen olvassuk. Mondom ezt többes számban, mert vagy én olvasom vagy ő "olvassa".
Az egyik rokonunk szerette volna meglepni a kisfiunkat karácsonyra, tudja, hogy szereti a könyveket, ezért kapta tőle a Bogyó és Babóca játszik. Kicsit aggódtam, mert már kinőtt belőle, de mivel társasjátékoznak benne, és a társas le is van rajzolva a könyv elejére, lehet vele játszani, így az nagyon bejött, többször előkerül.
14/14 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a sok választ. A fiam most kapott az egyik barátunktól Anna, Peti és Gergő könyvet és most már az is nagy sláger. Sajnos a könyvtár nekünk most nem megoldott (de jó őtlet), mert külföldön élünk, de majd még egy-két könyvet szerzünk be, erre az időszakra. A nagyszülők, úgyis mindig akarnak valamit venni a gyereknek. :o)
2014. márc. 3. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!