Ez akkora tragédia? Fogócskázás közben az ovis lányom dzsekijének a VARRÁSA elszakadt.
Szerintem sokan kiakadnak.
Viszont én is így reagálnék elszakadt, hát elszakadt. Nincs tragédia megvarrjuk és kész. A kisfiút meg sajnálom. Ha tudsz beszélj vele és mondd el, hogy semmi baj nem történt, előfordul az ilyen.
Szerintem az óvónő ezzel a túlzott kiakadással inkább az esetleges támadást próbálta kiküszöbölni, mert lehet azt gondolta, hogy te ezen nagyon ki fogsz akadni, és inkább próbálta megelőzni ezt a helyzetet (kb. a "legjobb védekezés a támadás" elvén).
Szerintem is túlspirázta kicsit ovinéni, bár biztos van olyan anyuka, aki totál kiakadt volna ezen és balhét rendez, főleg, ha mondjuk egy drága kabátról lenne szó. Ezért inkább leordította szegény kisfiút, ezzel demonstrálva, hogy ő biza mindent megtett az ügyben.
Szerintem sem kellett volna leüvölteni a kisfiút, ez egy véletlen baleset volt.
így van, azért csinálja ezt az óvónő,hogy elkerülje a felháborodást :)
hidd el amúgy, borzasztóak tudnak lenni a szülők, néha olyanon felkapják a vizet amit nem is gondolnál.
nálunk nem olyan rég volt, hogy anyuka levet írt nekünk (pedig reggel-délután találkozunk), hogy mélyen fel van háborodva és haragszik ránk, meg van sértve, hogy a lánya pizsamanadrágját most látta a talált tárgyaknál és nem érti hogy lehetünk ennyire pályát tévesztettek, hogy egy pizsamanadrágot nem tudunk megjegyezni kihez tartozik!
namost a kislány az ajtón kisétálva hagyta el, a földön volt jel nélkül. mikor kérdeztük kihez tartozik, senki nem jelentkezett így betettük a dobozba, hogy majd a kistulaj anyukája kivegye és a helyére tegye, esetleg jelet rajzoljon bele...
de nem, inkább levelezve kommunikálunk és megsértődünk és felháborodunk :D
szóval ezzel a módszerrel sok kínos percet el lehet kerülni :)
Nem tragédia, én is megvontam volna a vállam, hogy majd megvarrom.
Igazság szerint alapból is olyan ruhát adok rá az oviban, ami normális, tiszta, szép, de nem 10e ft és az sem baj, ha kiszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!