Van itt olyan szülő, akinek a gyermeke valamilyen diagnosztizált immunrendszeri betegségben szenved?
volt. szerencsére meggyógyult. az auto-immun betegségek egyik oka - a lelki okok után - a helytelen táplálkozás. a lisztben található gliadin fehérje - más fehérjékhez való hasonlósága okán - fals immunválaszra készteti a kicsi védekezőrendszerét. a tejtermékekben lévő laktóz pedig felszívódási zavarokat, ún. szivárgó bél szindrómát okoz, ami megkönnyíti a gliadin útját (is).
a túl steril környezet szintén az immunrendszer elsatnyulását okozza, ezt könnyű belátni, az izmok is visszafejlődnek, ha nem használják őket.
persze lehet várni a megoldást a fehérköpenyesektől, hinni, hogy pénzért vett pirulák elhozzák a megváltást, de ha így lenne, akkor a gazdagok egészségesek lennének, a szegények meg betegek. vajon miért van az, hogy a reklámok zöme - néhány bankreklámon kívül - gyógyszer? Mert ez a legnagyobb üzlet. A félelem táplálja.
az EGÉSZ-ségért tenni kell. aki nem egész, az FÉL.
a 6 éven aluli gyermek betegsége, a szülő betegsége.
elnézést az őszinteségért.
sorstársat vártam, nem észosztást.
nem autoimmun, honnan vetted ezt egyáltalán ?
nincs tisztaság, és egésszégesen táplálkozunk, bár kinek mi.
Mégis honnan kellene a megoldást várni, ha a diagnózist is az orvos adja ?
én betegszem abba bele, hogy ő beteg, és nem fordítva...
leülhetsz, egyes.
valóban figyelmetlen voltam, félreértelmeztem a kérdést.
elnézésed kérem.
mindazonáltal az orvosok egész életére tartó gyógyszerszedésre kárhoztatták volna a fiam, azok mellékhatásaival együtt.
alternatív módszerek segítettek.
gyógyulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!